​«Δέχομαι κυνική, στυγνή και απροκάλυπτη επίθεση από το πολιτικό σύστημα. Αυτό που συμβαίνει ��ίναι ελεεινό, τρισάθλιο και κακόβουλο. Όλα συμβαίνουν επειδή έκανα δύσκολες ερωτήσεις στην επιτροπή για τη λίστα Λαγκάρντ και όλα τα δεινά μου άρχισαν όταν κατήγγειλα το 2% που έδινε μίζα ο Μιχάλης Χριστοφοράκος στη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ», είπε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Βασίλης Καπερνάρος στη Βουλή.

Ακόμα πρόσθεσε πως ποτέ δεν υπήρξε δικηγόρος του δημοσίου ή εταιρειών.

«Καταθέτω τις καταβολές στο ΙΚΑ για την γραμματέα μου για τις 100.000 ευρώ. Καταθέτω στα πρακτικά δήλωση μου ως βουλευτή ότι το ΙΚΑ είναι από το 2006 έως σήμερα. Δήλωση μου ότι ουδέποτε υπήρξα σύμβουλος σε δημόσια εταιρία, οποιαδήποτε αντιμισθία, ΜΚΟ, ανεξάρτητη αρχή, ή συμμετέχω σε υπεράκτια εταιρία από την ημέρα που έγινα δικηγόρος μέχρι την ώρα που μιλάμε».

«Ουδέποτε είχα ή έχω off shore. Δεν έχω ούτε ένα ευρώ σε οποιαδήποτε τράπεζα του κόσμου. Δεν έχω εξοχικό, ούτε σκάφος, ούτε βάρκα», είπε ακόμη ο κ. Καπερνάρος, που κατέθεσε στη βουλή τις φορολογικές του δηλώσεις και τα πόθεν έσχες τελευταίων ετών.
Παράλληλα κάλεσε όσους υπουργούς ή βουλευτές έχουν «πολιτικό ανδρισμό» να κάνουν τον ίδιο και να καταθέσουν τα φορολογικά τους στοιχεία.