​«Κυνηγάτε μύγες με πολυβόλα» είπε ο υπουργός Υποδομών και απευθυνόμενος στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και τους καταλόγ��σε «δυσπιστία χωρίς αιτία».

Σε υψηλούς τόνους κινήθηκε η ομιλία του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη στη Βουλή κατά τη διάρκεια της συζήτησης επί της πρότασης μομφής κατά της κυβέρνησης που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ δεν εκδηλώθηκε για κάποιοι μείζον ζήτημα, αλλά για την ΕΡΤ», είπε ο κ. Χρυσοχοΐδης αναρωτήθηκε για τη χρονική συγκυρία που χρησιμοποιήθηκε αυτό το μέτρο το οποίο χαρακτήρισε ακραίο και μάλιστα «πυρηνική βόμβα».

Αναφερόμενος στο ταξίδι του κ. Τσίπρα στην Αμερική, ο κ. Χρυσοχοΐδης είπε ότι «ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης πήγε στην άγρια δύση και έδωσε όρκους αφοσίωσης στο διεθνές κεφάλαιο ότι θα είναι πιστός στην Ευρωζώνη την ώρα που στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ υπάρχουν προβλήματα» συνδέοντας με αυτό τον τρόπο την πρόταση μομφής που κατέθεσε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Σχετικά με την ΕΡΤ είπε ότι πρόκειται για δημόσιο κτήριο και υπογράμμισε ότι δεν εννοούνται κλειστά πανεπιστήμια, κλειστοί δρόμοι, καταλήψεις νοσοκομείων.

«Είναι νόμιμες πράξεις αυτές;» αναρω��ήθηκε ο κ. Χρυσοχοΐδης και κατέληξε απευθυνόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ ότι βλάπτει την Ελλάδα.

«Τίποτα δεν χαρίστηκε σε κανέναν και τίποτα δεν πρόκειται να μας χαριστεί» είπε.