​«Η εισαγγελέας δίνει άδεια στην σύζυγο του κ.Τσοχατζόπουλου να πηγαίνει κάθε Σάββατο να βλ��πει τον άντρα της από τις γυναικείες στις αντρικές φυλακές και δεν δίνει άδεια στους βουλευτές της Χρυσής Αυγής να έρθουν στην Βουλή για να ψηφίσουν». Αυτό κατήγγειλε πριν από λίγο ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης από το βήμα της βουλής κατά τη διάρκεια της συζήτησης για την πρόταση μομφής του ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση.

Παράλληλα, ο κ.Κασιδιάρης εξαπέλυσε πυρά και κατά του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, ο οποίος όπως είπε «ψηφίζει ενώ κάνει κανό στα νησιά του Αιγαίου , ψηφίζει ενώ κάνει διαλέξεις πώς να καταστρέψετε μια χώρα στο Χάρβαρντ»

Άμεση ήταν η αντίδραση του προέδρου της Βουλής κ Β.Μεϊμαράκη ο οποίος απάντησε ότι «το μεγαλείο της Δημοκρατίας είναι να δίνει τ�� λόγο ακόμα και σ´ αυτούς που θέλουν να την καταλύσουν» και επανέλαβε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα ακυρότητας της ψηφοφορίας, επειδή λείπουν οι 3 βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

Τότε ο Ηλίας Κασιδιάρης, επιτέθηκε στον πρόεδρο της Βουλής και τον πρωθυπουργό. «Ο Μεϊμαράκης κατέλυσε το πολίτευμα και τη διάκριση των εξουσιών» είπε μεταξύ άλλων.

ΒΙΝΤΕΟ Χρόνος:11:00