Το ενδεχόμενο συγκρότησης κοινού εκλογικού μετώπου και συνεργασίας διερευνούν η ΔΗΜΑΡ και η «Συμφωνία για τη Νέα Ελλάδα», όπως δήλωσαν ο Φώτης Κουβέλης και ο Ανδρέας ��οβέρδος, κατά την κοινή εκδήλωση των δύο κομμάτων στη Θεσσαλονίκη για την αγροτική οικονομία.

«Κάνουμε μια κοινή εκδήλωση αναφορικά με τα ζητήματα του πρωτογενούς τομέα και ιδιαίτερα της αγροτικής οικονομίας. Πορευόμαστε και συζητάμε και συμπράττουμε στο πλαίσιο μιας συμπαράταξης ακριβώς για τη δημιουργία του τρίτου πόλου, του πόλου του δημοκρατικού σοσιαλισμού» δήλωσε ο κ. Κουβέλης.

«Η σημερινή μας εκδήλωση είναι μια πρώτη απόπειρα καταγραφής με δημόσιο τρόπο, με έντιμο τρόπο, με ανοιχτό τρόπο, χωρίς έμμεσους, χωρίς αντιπροσώπους, χωρίς πλάγια λόγια, των δυνατοτήτων που έχουμε να συνεργαστούμε, ξεκινώντας από το προγραμματικό επίπεδο, για θέματα που αφορ��ύν τον πολίτη, την ύφεση και την ανεργία» ανέφερε ο κ. Λοβέρδος.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο βουλευτής Χρήστος Αηδόνης, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Περιφερειακό Συμβούλιο Κεντρικής Μακεδονίας Μάρκος Μπόλαρης, και ο περιφερειακός σύμβουλος Μπάμπης Μπαρμπουνάκης.