​Η απόφαση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά μετά από συνεννόηση με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης κ. Βαγγέλη Βενιζέλο για επέμβαση των ΜΑΤ στο ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής για την λήξη της κατάληψης της ΕΡΤ από τους εργαζομένους ήταν πρώτο θέμα σε όλες τις πρωινές ενημερωτικές εκπομπές!

Κόντρες, καυγάδες, άκομψοι χαρακτηρισμοί και σπόντες όλο νόημα μεταξύ βουλευτών της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης υπήρχαν μπόλικοι το πρωί τη�� Πέμπτης! Αυτά δεν έλειψαν ούτε από την εκπομπή του Γ.Αυτιά, καλεσμένοι του οποίου ήταν ο βουλευτής της ΝΔ Βασίλης Κικίλιας και η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Κατερίνα Μάρκου, προκειμένου να σχολιάσουν τις εξελίξεις στην ΕΡΤ.

Όλα κυλούσαν σχετικά ομαλά μέχρι που ο παρουσιαστής έκανε ζωντανή σύνδεση με το ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, απ' όπου μίλησε με τη βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Ραχήλ Μακρή. Κάπου εκεί η συζήτηση ξέφυγε, καθώς η κα. Μακρή κατηγόρησε την κυβέρνηση αλλά και τη ΔΗΜΑΡ για το θέμα, προκαλώντας την αντίδραση των παρισταμένων .

Μεταξύ, των όσων ακούστηκαν πάντως αίσθηση προκάλεσε η τοποθέτηση-κάρφωμα του πρώην μπασκετμπολίστα Βασίλη Κικίλια, οοποίος ζήτησε να ισχύσει για τους βουλευτές, ότι ισχύει και για κάποιους κλάδους του Δημοσίου. «Να περνούν κάποιο ψυχιατρικό έλεγχο», με τα βέλη του να στρέφονται προς την κυρία Ραχήλ !!!!!