​Για «αποκατάσταση της νομιμότητας» έκανε λόγο το ΠΑΣΟΚ σε ανακοίνωση που εξέδωσε το πρωί της Πέμπτης μετά την επέμβαση των ΜΑΤ στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ για την εκκένωση των εγκαταστάσεων από τους καταληψίες.

Το ΠΑΣΟΚ τονίζει πως αυτοί που αντιδρούν είναι αυτοί «που μετέτρεψαν την ΕΡΤ σε παραμάγαζο για την εξυπηρέτηση μικροκομματικών συμ��ερόντων καλύπτοντας μια μικρή μειοψηφία εργαζομένων».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ:

«Η αποκατάσταση της νομιμότητας, η ελεύθερη και καθολική λειτουργία της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης είναι επιβεβλημένο καθήκον των συντεταγμένων αρχών της πολιτείας για την προστασία του δημοσίου συμφέροντος.

Η συνέχιση της παράνομης κατάληψης της ΕΡΤ στρέφεται εναντίον των εργαζομένων που αν και έχουν αξιολογηθεί αξιοκρατικά δεν μπορούν να πιάσουν δουλειά, κατά της ανασυγκρότησης και αναβάθμισης της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης, κατά της προετοιμασίας της Ελλάδας εν όψει της ανάληψης της προεδρίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Οι μόνοι που αντιδρούν είναι αυτοί που μετέτρεψαν την ΕΡΤ σε παραμάγαζο για την εξυπηρέτηση μικροκομματικών συμφερόντων καλύπτοντας μια μικρή μειοψηφία εργαζομένων.

Κανείς σήμερα δεν μπορεί στο όνομα του λαϊκισμού και του τυχοδιωκτισμού να σταματήσει την αναβάθμιση της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης».

BINTEO STAR Εκπομπή Live U