Εσωκομματικές εκρήξεις στη Χρυσή Αυγή έχει προκαλέσει η δημοσιοποίηση του βίντεο της δολοφονίας των δύο άτυχων νεαρών, του Μάνου Καπελώνη και του Γιώργου Φουντούλη.

Όπως αποκάλυψε ο Νίκος Χατζηνικολάου στο κεντρικό δελτίο του STAR, έγκυρες πηγές στο εσωτερικό της κυβέρνησης αναφέρουν πως το υπουργείο Δημοσίας Τάξεως και άλλες εσωτερικές υπηρεσίες της κυβέρνησης κρίνουν ότι το βίντεο αυτό διέρρευσε από υψηλόβαθμο στέλεχος της Χρυσής Αυγής.

«Θεωρούν ότι αυτό το βίντεο προκάλεσε εσωτερικό πρόβλημα στη Χρυσή Αυγή μεταξύ των έγκλειστων στο Κορυδαλλό ηγετικών στελεχών της και ορισμένων κοινοβουλευτικών στελεχών της, τα οποία υπερπροβάλλονται το τελευταίο διάστημα ακριβώς επειδή υπάρχει αυτό το κενό εκπροσώπησης στη Βουλή» υπογράμμισε ο εκδότης της Real News.

Σύμφωνα με τις ίδι��ς πληροφορίες, υπήρξε διάσταση απόψεων μεταξύ του γ.γ. της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου και των στελεχών που έδωσαν το βίντεο.

«Τους είχε συστήσει να μην το κάνουν, εκείνοι το έπραξαν με δική τους πρωτοβουλία και έτσι φουντώνουν τα σενάρια που θέλουν κάποια κέντρα αποφάσεων στο εσωτερικό της Χρυσής Αυγής να αυτονομούνται με αφορμή το γεγονός ότι ο γραμματέας του κόμματος είναι στη φυλακή» κατέληξε ο κ. Χατζηνικολάου.