Με τον δικό του χαρακτηριστικό… θεατρικό τρόπο επιτέθηκε ο Μάκης Βορίδης στον ΣΥΡΙΖΑ από το βήμα της Βουλής.

«Ας ξεκινήσουμε από τη βάση. Σας αρέσει αυτό το Δημόσιο; Είστε ευχαριστημένοι; Είναι εκείνο που χρειαζόμαστε; Λέτε από τη μία “έχει ουρά στο ΙΚΑ, παιδεύονται οι υπάλληλοι”. Σας λέμε λοιπόν εμείς “μήπως να μετακινήσουμε κανένα υπάλληλο για να καλύψουμε τα κενά;”. Και απαντάτε εσείς: “Θεός φυλάξοι! Κινητ��κότητα;”! Να μην μετακινηθεί δηλαδή κανένας υπάλληλος. Όλοι έχουν διαμοιραστεί με άριστο τρόπο στις θέσεις τους» τόνισε χαρακτηριστικά ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ!

«Μήπως αυτόν τον υπάλληλο που μας περισσεύει να μην τον πληρώνει άδικα ο φορολογούμενος;» συνέχισε ο κ. Βορίδης. «”Θεός φυλάξοι! Απολύσεις στο Δημόσιο; Α πα πα!” απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ. Τα όσια των οσίων! Αυτό που είναι η εργασιακή πραγματικότητα για όλους μας, να μην ισχύει για το Δημόσιο. Κατά τ’ άλλα είναι υπέρ της μεγάλης αλλαγής του Κράτους»!

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος κατηγόρησε την αξιωματική αντιπολίτευση για ψηφοθηρία λέγοντας πως «ο καημός του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι οι σχολικοί φύλακες ή οι καθαρίστριες. Είναι να μην διώξουμε κανέναν, είτε δουλεύει είτε όχι».

«Το κοινό που εμείς εκπροσωπούμε είναι ο Έλληνας πολίτης, ο Έλληνας φορολογούμενος. Θέλουμε μικρό και αποτελεσματικό Δημόσιο» πρόσθεσε ο κ. Βορίδης, ο οποίος στα όσα υπόσχεται ο ΣΥΡΙΖΑ απάντησε: «Και εγώ θέλω να ανοίξει εδώ πέρα και να πέσουν λεφτά αλλά δεν γίνεται»!