Μια μελαχρινή… γιάλα …. κούκλα ζωντανή είναι εδώ και λίγες ώρες η νέα εκπρόσωπος τύπου των Οικολόγων Πράσινων μαζί με τον Μιχάλη Τρεμόπουλο! !!

MAGKAKI.jpg

Η Μάγκυ Δούση εκτός από μεγάλα και εκφραστικά χαρακτηριστικά, έχει και ιδιαίτερες γνώσεις για το περιβάλλον και τα φυτά …. Η κούκλα των Οικολόγων είναι απόφοιτος του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών γεγονός που της δίνει πολλά bonus στους πρασίνους!

MAGKAKEEI.2jpg.jpg

Η νεαρή κοπέλα, που ζει και κατάγεται από την Αθήνα, έπειτα από το 10ο Τακτικό Συνέδριο των Οικολόγων Πράσινων που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο στον Πειραιά εξελέγη η νέα Εκτελεστική Γραμματεία του κόμματος. Έτσι μαζί με τον κ.Τρεμόπουλο, ο οποίος έχει η αλήθεια είναι μεγαλύτερη εμπειρία, θα αναλάβουν βάρος της προετοιμασίας ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών και των ευρωεκλογών του Μαΐου.

magy_dousi2.jpgMAGKAKI.2jpg.jpg

Το star.gr τρύπωσε στον προσωπικό της λογαριασμό της στο Facebook και εκτός από τις φωτογραφίες βρήκαμε και μια από τις αγαπημένες εκφράσεις της Μάγκυ!

magy6.jpg

Το «Βρες ότι αγαπάς και άφησε το να σε σκοτώσει» του Charles Bukowski είναι αναρτημένο μαζί με τις λιγοστές ομολογουμένως φωτογραφίες της κοπέλας !

229739_4853159733128_946409999_n.jpg