«Επιθυμώ την άρση της ασυλίας μου για να μάθω για ποιό λόγο μετέφερα μια σφαίρα στο στόμα του Λύκου όπως με κατηγορούν». Αυτό δήλωσε η βουλευτής της Χρυσής Αυγής και σύζυγος του Νίκου Μιχαλολιάκου κατά την διάρκεια της συζήτησης της άρσης ασυλίας των βουλευτών Μαρίας Διακάκη, Βασίλη Καπερνάρου, , Ευστάθιου Μπούκουρα, Ηλία Παναγιώταρου ,Ηλία Κασιδιά��η και της ιδίας.

Αμέσως μετά η κυρία Ζαρούλια φωνάζοντας από τα έδρανα της Βουλής είπε απευθυνόμενη προς το προεδρείο: «Τα δικαστήρια σας δεν με αφορούν, πιστεύω μόνο στη θεία δίκη», ενώ χαρακτήρισε την όλη διαδικασία παράνομη καθώς όπως είπε δεν παρίστανται οι τρεις βουλευτές του κόμματος της Χ.Α. αφού δεν τους επιτρέπεται η μεταφορά τους από τις φυλακές στη Βουλή.

«Εσείς οι υποτιθέμενοι θεματοφύλακες της Δημοκρατίας καταστρατηγείτε τους νόμους και η εισαγγελέας κάνει κατάχρηση εξουσίας απαγορεύοντας σε δυο βουλευτές και έναν αρχηγό κόμματος να έρθουν στην ψηφοφορία» πρόσθεσε.

Στην συνέχεια η κυρία Ζαρούλια μίλησε για τυράννους: «Είστε οι χειρότεροι τύραννοι στην ιστορία του τόπου. Με τις δολοπλοκίες σας έχετε κάνει τον λαό να θέλει να κάνει εμετό».

Παρόμοια ήταν και η παρέμβαση του Ηλία Κασιδιάρη κατά την συζήτηση της δικής του περίπτωσης ασυλίας. Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής τόνισε μάλιστα πως το κόμμα του αποχωρεί από την αίθουσα καθώς θεωρούν παράνομη την όλη διαδικασία.