​«Όσο θα δανείζεται η Ελλάδα, θα μπαίνουν μέτρα. Μην κοροϊδευόμαστε. Το “yes Sir” σε όλα είναι προσβλητικό», τόνισε σήμερα στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ Γ.Καρατζαφέρης, σχολιάζοντας τις νέες διαπραγματεύσεις με την τρόικα.

Ερωτώμενος για το αν σκοπεύει να πάει χέρι χέρι με την Νέα Δημοκρατία στις επόμενες εκλογές, ο κ. Καρατζαφέρης δεν το απέκλεισε με την προϋπόθεση η Συγγρού όπως είπε να αλλάξει πολιτική και να πει ότι δε βγαίνει το πρόγραμμα.

«Εάν υιοθετούσε αυτό το πράγμα και έλεγε δεν αντέχω, δεν θα μπορούσα να πω εύκολα όχι», πρόσθεσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, διευκρινίζοντας ωστόσο πως δεν θα συνεργαζόταν σε αυτή τη φάση με τη Νέα Δημοκρατία.

Σε ερώτηση βέβαια για το δήμο Αθηναίων, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η προσπάθειά μου τώρα κατατείνει για το ευρωκοινοβούλιο που το ξέρω πάρα πολύ καλά». Μετά από την πίεση του Γιώργου Παπαδάκη, πρόσθεσε: «Τα πάντα ρει αλλά δεν είναι η προτεραιότητά μου».

Μιλώντας για τις δολοφονίες στο Νέο Ηράκ��ειο, ο κ.Καρατζαφέρης έκανε λόγο για χτύπημα εις βάρος της ελληνικής κοινωνίας και τόνισε πως «από αυτή τη δολοφονία δεν ωφελείται κανένας. Έγιναν πάρα πολλές δολοφονίες τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα. Ποτέ δεν είχαμε χαριστική βολή».

«Δεν αντιλαμβάνομαι τη σκοπιμότητα του βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα» πρόσθεσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, ενώ μιλώντας για την Χρυσή Αυγή ο κ.Καρατζαφέρης τόνισε πως «δεν μπορεί να πηγαίνει φυλακή ο αρχηγός ενός κόμματος επειδή ένα μέλος έκανε μια δολοφονία».

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ είπε πως η Χρυσή Αυγή θα είναι τρομοκρατική οργάνωση όταν θα υπάρξει οριστική απόφαση της Δικαιοσύνης.

«Δεν είναι απόφαση Δικαιοσύνης είναι κατηγορώ», τόνισε χαρακτηριστικά. Και πρόσθεσε: «Όλα αυτά περί συμμορίας και συμμοριτών, μας ταλαιπώρησαν. Τώρα έχουμε τους συμμορίτες της άλλης πλευράς. Να βγει η απόφαση του Δικαστηρίου. Θα είμαι ο πρώτος που θα χειροκροτήσω. Πρέπει να παρθεί μια απόφαση αν η Χρυσή Αυγή είναι κόμμα ή εγκληματική οργάνωση».

Τώρα....... για όσους αναρωτιούνται που κολλάει η Μπεκατώρου με τον πρόεδρο, υπενθυμίζουμε ότι εκτός από το γεγονός ότι η παρουσιάστρια εργαζόταν στο σταθμό του κ.Καρατζαφέρη για πολλά χρόνια, ερμήνευσε στο παρελθόν και τραγούδι που έγραψε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ και παρ’ ολίγον πεθερός της!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ακούστε το !!!