Δεν καταλαβαίνω ποιο είναι το νόημα όλης αυτής της υπόθεσης. Γιατί η αστυνομία μας δίνει ένα βίντεο κάθε βράδυ. Τι νόημα έχει όλη αυτή η συζήτηση που κάνουμε τόση ώρα εδώ» σχολίασε ο Νίκος Χατζηνικολάου στο κεντρικό δελτίο του STAR λίγο μετά τη δημοσιοποίηση και νέου βίντεο από τη διπλή δολοφονία στο Νέο Ηράκλειο.

«Αισθάνομαι επίσης ότι υπάρχει ένα ζήτημα με το γεγονός ότι κάθε βράδυ οι οικείοι των νεκρών και των τραυματιών ξαναζούν τον εφιάλτη από τα δελτία των ειδήσεων βλέποντας τα βίντεο που μοιράζει η αστυνομία. Και πιστεύω ότι τα βίντεο αυτά δεν προσφέρουν κάτι στο ερευνητικό έργο» πρόσθεσε ο εκδότης της Real News.

«Αν θέλετε τη γνώμη μου», συνέχισε ο κ. Χατζηνικολάου, «οι αυτόπτες μάρτυρες έχουν ήδη βρεθεί και έχουν καταθέσει. Δεν καταλαβαίνω ποια είναι η έννοια της δημοσιοποίησης του βίντεο. Εγώ προσωπικά δεν κατέληξα σε συμπεράσματα που να μου ανατρέπουν την εικόνα που είχα διαμορφώσει μέχρι τώρα για όσα συνέβησαν».

«Αναρωτιέμαι αν οι αστυνομικές Αρχές θα μας δίνουν ένα νέο επεισόδιο του CSI ή ένα βίντεο κάθε απόγευμα για όσο καιρό θα είναι η τρόικα στην Αθήνα. Θα προτιμούσα δηλαδή με τόση λεπτομέρεια να είχαμε προσεγγίσει τις εξελίξεις που αφορούν την ουσία της ζωής μας και δεν πιστεύω ότι τα δελτία των ειδήσεων προσφέρουν κάτι σε ρόλο ιδιωτικού αστυνομικού» κατέληξε στο σχόλιο του ο Νίκος Χατζηνικολάου.