Θα μπορούσε να είναι το τέλειο επεισόδιο του επικού ριάλιτι «Επιτέλους Μαζί» που έκανε παλιά με τεράστια επιτυχία ο Αντρέας Μικρούτσικος…. Και ποιος δεν θα ήθελε να δει τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου να εξομολογείται τον εθισμό του στον αλκοολισμό….

MARTIN.jpg

Ο Μάρτιν Σουλτς που κατά καιρούς δίνει συμβουλές και κάνει συστάσεις στην Ελλάδα υπήρξε κολλημένος με τις …. βότκες και τα ουσκια! Που τον έχανες που τον έβρισκες ήταν με ένα ποτήρι στο χέρι , προσπαθώντας να πνίξει τον πόνο του και την αρρώστια του.

Σε συζήτηση που διοργάνωσε το Δίκτυο της Άννας Διαμαντοπούλου, ο κ. Σουλτς είπε ότι υπήρξε αλκοολικός, όταν ήταν 18-24 ετών και ότι τότε το όνειρό του ήταν να γίνει ποδοσφαιριστής, κάτι που όμως δεν έγινε καθώς ένας σοβαρός τραυματισμός στο γόνατο έβαλε φρένο στα όνειρά του, με αποτέλεσμα να στραφεί πρώτα στο ποτό και μετά στην πολιτική.

Χωρίς φόβο και πάθος, ο κ.Σούλτς προχώρησε ακόμα πιο πολύ, παραδεχόμενος πως συχνά έβγαινε εκτός εαυτού λόγω του ποτού. «Εκείνη την περίοδο της ζωής μου έκανα ό,τι πιο παραβατικό και αιρετικό μπορείτε να φανταστείτε» είπε χαρακτηριστικά ο Ευρωπαίος αξιωματούχος, τονίζοντας πως η ζωή του δεν ήταν πάντα μέσα στη χλίδα !

«Έχω περάσει πολύ δύσκολα και έφτασα σε ένα ψηλό αξίωμα το οποίο λίγοι άνθρωποι έχουν την πιθανότητα να κατακτήσουν. Έχω ζήσει όμως σε συνθήκες φτώχειας και αυτό με βοηθά να καταλαβαίνω καλύτερα τι συμβαίνει στα πιο ευάλωτα στρώματα της κοινωνίας» είπε χαρακτηριστικά !!!

ΦΩΤΟ προϊόν Photo shop