«Θανάσιμα διχαστική» χαρακτήρισε τη θεωρία των δύο άκρων ο Αντώνης Ρουπακιώτης μιλώντας στον Σκάι.

Ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης τόνισε πως «είναι απελπιστικά πικρό να τοποθετεί κανείς το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο άλλο άκρο του πολιτικού φάσματος» και πρόσθεσε με έμφαση: «Αντί να αναζ��τούμε συγκλίσεις στο κοινοβούλιο, μιλάμε για άκρα; Έλεος! Αυτή η κοινωνία με ποιόν οδηγό θα μπορέσει να αναζητήσει λύσεις».

Ο κ. Ρουπακιώτης εκτίμησε ότι η Χρυσή Αυγή θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί τη διπλή δολοφονία στο Νέο Ηράκλειο για να πει «και εμάς μας σκοτώνουν».

Ο ίδιος, αναφερόμενος σε δηλώσεις που είχε κάνει παλαιότερα για αμερικανοεβραϊκές και αμερικανοελληνικές οργανώσεις που «έρχονταν στην Ελλάδα και πίεζαν για τη Χρυσή Αυγή», σχολίασε: «Όταν σου λέει ο αρμόδιος Επίτροπος ότι πρέπει να γίνει κάτι με τη Χρυσή Αυγή είναι πίεση ή υποχρέωσή μας; Όταν έρχονται εβραϊκές οργανώσεις και λένε ότι μας προσβάλουν, είναι πίεση ή υποχρέωση μας;».

Τέλος, σχολιάζοντας όσα είπε ο Μανώλης Γλέζος περί κατάργησης των υπουργείων Δικαιοσύνης και Μακεδονίας-Θράκης, ο κ. Ρουπακιώτης ανέφερε: «Το υπουργείο οργανώνει το δικαστικό σύστημα και επιμελείται τη λειτουργία του σωφρονιστικού συστήματος. Εισαγγελείς και δικαστικοί είναι κατοχυρωμένοι από το Σύνταγμα όσο σε κανέναν Σύνταγμα της Ευρώπης».