Παραλίγο να φύγουν με ασθενοφόρο από την βουλή, οι κύριοι Γεωργιάδης και Κουρουμπλής κατά την διάρκεια της συζήτησης επερώτησης του ΣΥΡΙΖΑ για την υγεία!

Τα αίματα άναψαν όταν ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατηγόρησε τον κ. Γεωργιάδη ότι είναι ο βασικός υπεύθυνος της αύξησης της τιμής ορισμένων φαρμάκων, αφήνοντας παράλληλα να εννοηθεί ότι εξυπηρετεί ιδιωτικά συμφέροντα.

Το θερμόμετρο χτύπησε κόκκινο όταν ο κ.Κουρουμπλής μίλησε για την μνημονιακή υποχρέωση της κατάργησης των πληθυσμιακών κριτηρίων και είπε στον κ.Γεωργιάδη πως θα μείνει γνωστός ως ο υπουργός των ράντζων!!!

Άμεση ήταν η αντίδραση του υπουργού Υγείας, ο οποίος ανέβασε ακόμα περισσότερο τους τόνους απευθύνοντας βαρείς χαρακτηρισμούς απέναντι στον κ.Κουρουμπλή!

«Είστε κοινός συκοφάντης» του είπε και υποστήριξε ότι μειώθηκαν οι τιμές σε 700 φάρμακα.

«Εσείς ως ανεύθυνος που είστε έρχεστε στη Βουλή και κάνετε λασπολογία» πρόσθεσε.

Αμέσως μετά ο κ. Γεωργιάδης παραδέχτηκε πως η κατάργηση των πληθυσμιακών κριτηρίων ήταν μνημονιακή υποχρέωση, η οποία προκάλεσε την αντίδραση ιατρικών ομίλων.

«Μήπως είστε ο εκπρόσωπος των μεγάλων ιατρικών ομίλων, μήπως εσείς τα παίρνετε τα λεφτάκια;» αναρωτήθηκε και κατέληξε: «Ντροπή σας!»

Στην συνέχεια ο κ. Γεωργιάδης υπενθύμισε στον κ. Κουρουμπλή ότι το πρώτο μνημόνιο το ψήφισαν από κοινού, όταν ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ ήταν βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

«Δεν έχετε ένα ίχνος αυτοκριτικής», του είπε!