«Ποτέ την Κυριακή» διαμηνύει το τμήμα εργατικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ ενόψει της 3ης Νοεμβρίου, την πρώτη από τις 7 Κυριακές του χρόνου κατά τις οποίες θα μπορούν να ανοίξουν κατ’ εξαίρεση τα εμπορικά καταστήματα.

Το τμήμα εργατικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει στην ανακοίνωσή του:

«Η ακραία νεοφιλελεύθερη κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, αφού πρώτα με τις επιχειρήσεις επιχειρεί τώρα να «ξηλώσει» ακόμα και την κυριακάτικη αργία, τσακίζοντας τα δικαιώματα των εργαζομένων και κάνοντας ένα ακόμα δώρο στο μεγάλο κεφάλαιο.

Πλέον εμπαίζουν τον ελληνικό λαό, όταν επικαλούνται για την εφαρμογή του μέτρου την ανάγκη ενίσχυσης της αγορά��, αυτοί που με τις άγριες περικοπές σε μισθούς και συντάξεις, έχουν αφαιρέσει κάθε καταναλωτική δυνατότητα από τους εργαζόμενους.

Η καταστροφή των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, η απορρύθμιση των εργασιακών σχέσεων, οι απολύσεις, τα λουκέτα στην αγορά, η κατεδάφιση του δημόσιου συστήματος υγείας και η εξαθλίωση του κόσμου της εργασίας αποτελούν τον πυρήνα της ασκούμενης πολιτικής του σάπιου δικομματισμού.

Όμως θα μας βρουν μπροστά τους. Αντιστεκόμαστε ενάντια στην κατάργηση της κυριακάτικης αργίας, αγωνιζόμαστε για την ανατροπή τους».