Στις επιχειρήσεις που σχετίζονται με τον καφέ και το φαγητό έχουν στραφεί πολλοί νέοι επιχειρηματίες, καθώς η κρίση, φαίνεται πως επηρεάζει λιγότερο τις εργασίες που σχετίζονται με την μαζική εστίαση.

Πιο συγκεκριμένα, ένας στους τέσσερις Έλληνες που άνοιξαν την δική τους επιχείρηση μετά την κρίση, προτίμησαν να ακολουθήσουν δοκιμασμένη και πετυχημένη συνταγή, προκειμένου να μειώσουν το ρίσκο! Αποτέλεσμα, οι νέες επιχειρήσεις, να είναι οι ίδιες που γνωρίζαμε και προ κρίσης, κυρίως στα καταστήματα μαζικής εστίασης, δηλαδή καφέ, εστιατόρια και ταχυφαγεία.

Το STAR ψάχνοντας να βρει τις … εξαιρέσεις στον κανόνα, έπεσε πάνω στον έναν πτυχιούχο Μηχανολόγο μηχανικό του Πολυτεχνείου, που αποφάσισε να τολμήσει και να ανοίξει το ένα…. ιδιαίτερο μαγαζί που σχετίζεται ωστόσο πάλι με το φαγητό!

Μπορεί τα fast food, τα μπουγατσάδικα, οι φούρνοι, τα καφέ και οι πιτσαρίες –κρεπερί να ανοίγουν σαν μανιτάρια εν μέσω κρίσης, το σίγουρο είναι ότι ακόμη και στις δυσμενείς οικονομικές συνθήκες που βιώνουμε υπάρχει πρόσφορο έδαφος για όσους τολμούν κάτι το διαφορετικό από τα συνηθισμένα!!!

Δείτε περισσότερα στο ΒΙΝΤΕΟ του star