Μηνύσεις «κατά του υπευθύνου παρακολουθήσεων της ΕΥΠ και κατά παντός άλλου υπευθύνου» ετοιμάζει η Χρυσή Αυγή! Αυτό ανακοίνωσε σήμερα ο εκπρόσωπος τύπου του κόμματος Ηλίας Κασιδιάρης, κάνοντας λόγο για «προσπάθεια της κυβέρνησης να καταλύσει το πολίτευμα μέσα από παράνομες παρακολουθήσεις συνομιλιών βουλευτών της Χρυσής Αυγής».

Όπως υποστηρίζει η Χρυσή Αυγή, «όταν έγιναν οι συλλήψεις του αρχηγού και των πέντε βουλευτών του κόμματος, δικαστική λειτουργός τους ενημέρωσε πως υπάρχουν στην δικογραφία καταγεγραμμένες συνομιλίες βουλευτών για "εθνικούς λόγους" πριν το τραγικό συμβάν στο Κερατσίνι».

Μετά από αυτά ο ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής Ν.Μιχαλολιάκος ��αι οι βουλευτές Χρ. Παππάς και Ν. Λαγός θα περάσουν στην αντεπίθεση, καταθέτοντας μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου

Μηνύουν και τον Δένδια!

Εν τω μεταξύ, όπως γνωστοποίησε ο κ.Κασιδιάρης η Χρυσή Αυγή κατέθεσε επίσης το πρωί μήνυση κατά του υπουργού Δημόσιας Τάξης Ν.Δένδιας και του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. για την «απαγόρευση διανομής εντύπου υλικού στα διόδια της Ελευσίνας».

Όπως ισχυρίζεται η Χ.Α., «την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου όταν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής συνεννοήθηκαν μέσω κινητών τηλεφώνων για διανομή φυλλαδίων στα διόδια, τους περίμεναν άνδρες των ΜΑΤ για να εμποδίσουν την νόμιμη πολιτική δράση του Κόμματος. Στην προκείμενη περίπτωση, που η εν λόγω δραστηριότητα δεν είχ�� αναγγελθεί επισήμως, η ενημέρωση των Αρχών προέκυψε προφανώς από παρακολουθήσεις τηλεφωνικών συνδιαλέξεων».