«Ήταν η πρώτη σύσκεψη που δεν υπήρχε μπουρδολογία» σχολίασε η Ντόρα Μπακογιάννη για τη χθεσινή σύσκεψη στο υπουργείο Οικονομικών.
Η κα Μπακογιάννη, μιλώντας στο ραδιόφωνο του Σκάι, τόνισε ότι οι βουλευτές ήταν καλά προετοιμασμένοι στο θέμα του φόρου των ακινήτων, εξηγώντας ότι δεν υπάρχει σε καμία περίπτωση πρόθεση για πλήγμα στην κυβέρνηση: «Το κλίμα στη χθεσινοβραδινή σύσκεψη των βουλευτών της ΝΔ με τον Γιάννη Στουρνάρα δεν ήταν κλίμα προθέσεων για να γίνει ζημιά στην κυβέρνηση».
Η βουλευτής της ΝΔ, μάλιστα, άφησε και αιχμές για τον Γιάννη Στουρνάρα: «Οι βουλευτές που πήγαν στη συνάντηση και στον υπουργό Οικονομικών πήγαν με επεξεργασμένες προτάσεις για τις αδικίες του νέου φορολογικού νομοσχεδίου. Αυτό που δεν έκαναν οι υπηρεσίες του ΥΠΟΙΚ το έκαναν οι βουλευτές».
Η κα Μπακογιάννη, τέλος, έκανε λόγο για πολλές αδικίες στον φόρο ακινήτων, ενώ υποστήριξε ότι για το ενδεχόμενο επιστροφής στο χαράτσι μέχρι να «τελειοποιηθεί» ο ενιαίος φόρος ακινήτων, ο Γιάννης Στουρνάρας σχολίασε πως δεν είναι δυνατόν καθώς ενέχει πρόβλημα αντισυνταγματικότητας η διατήρηση του ΕΕΤΑ.