Νέα επίθεση στην κυβέρνηση εξαπολύει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης με αφορμή την έλευση της τρόικας στην Αθήνα για τον νέο γύρο των διαπραγματεύσεων αλλά και το «μπάχαλο» με την φορολογία ακινήτων!

Πιο συγκεκριμένα, ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί την κυβέρνηση πως «περιορίζεται σε επικοινωνιακούς αντιπερισπασμούς που φανερώνουν ακόμα περισσότερο την πολιτική της γύμνια και στρώνουν το έδαφος για ακόμα πιο βάναυσα και αντικοινωνικά μέτρα».

Όπως τονίζει σε ανακοίνωση του, το κόμμα του κ.Α.Τσίπρα, «η ανώμαλη προσγείωση από το success story του πρωτογενούς πλεονάσματος στη σκληρή πραγματικότητα της μνημονιακής καταστροφής, δεν εξωραΐζεται από κακοστημένες θεατρικές παραστάσεις κυβερνητικών βουλευτών και ειδικά όταν αυτές έχουν ως αποτέλεσμα -στην καλύτερη των περιπτώσεων- τη διατήρηση του αιώνια προσωρινού χαρατσιού της ΔΕΗ».

Ο νέος ενιαίος φόρος ακινήτων, σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ, συνιστά άλλο ένα παράδειγμα φ��ρολογικής εξόντωσης των μεσαίων και ασθενέστερων στρωμάτων, διαψεύδοντας τις προσδοκίες περί τέλους των μνημονίων που καλλιεργεί η κυβέρνηση, ενώ την ίδια στιγμή μένουν στο απυρόβλητο οι πλούσιοι και οι μεγαλοφοροφυγάδες.

«Η κυβέρνηση είναι ανήμπορη να ψελλίσει έστω την οποιαδήποτε εναλλακτική πρόταση», συμπληρώνει ο ΣΥΡΙΖΑ.

BINTEO STAR