Φουλ ερωτευμένος με την 28χρονη οικονομολόγο Μαντώ Κόλλια φαίνεται πως είναι ο κύριος Σίμος Κεδίκογλου! Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είναι ευτυχισμένος στο πλευρό της ξανθιάς καλλονής και το δείχνει δημόσια, χωρίς να κρύβεται από τα αδιάκριτα βλέμματα φίλων και… εχθρών!

280713181735_5855.jpg

Ο υφυπουργός πα��ά τω πρωθυπουργό όχι μόνο δεν ντρέπεται για το δίμετρο κορίτσι του, αντιθέτως το κυκλοφορεί και επίσημα! Το καλοκαίρι θαυμάσαμε όλοι το σώμα και τις αναλογίες της νεαρής Μαντούς, η οποία βρέθηκε με τον κ.Κεδίκογλου για βουτιές σε πασίγνωστο ξενοδοχείο στο Σούνιο και τώρα την καμάρωσαν οι Ρώσοι που επισκέφθηκαν τον Πειραιά και επιθεώρησαν ρωσικό πολεμικό πλοίο και αγήματα!

280713181734_4931.jpg3vp56hyq.jpg

Η ξανθιά σύντροφος του κ.Κεδίκογλου με ανανεωμένο look και με ένα στενό ασπρόμαυρο φόρεμα που αναδείκνυε τα ψηλόλιγνα πόδια της, στάθηκε στο πλευρό του κυβερνητικού εκπροσώπου Σίμου Κεδίκογλου στο λιμάνι όπου είχε δέσει το ρωσικό πολεμικό και μας έβγαλε .....ασπροπρόσωπους!!!

mado.jpg

s0t1pwk0.jpg

Εκεί ήταν και ο ΥΦΕΘΑ Αθανάσιος Δαβάκης και φυσικά ο Α/ΓΕΝ Ευάγγελος Αποστολάκης.

Η Μαντώ Κόλλια όπως αναλυτικά έχουμε γράψει και στο παρελθόν προέρχεται από γνωστή οικογένεια της Μεσσηνίας και σύμφωνα με πληροφορίες εκτός από κούκλα, είναι πολύ μορφωμένη, ευγενική και εργατική!

mado.jpg

Η γνωριμία τους στην Καλαμάτα

050813210719_9148_jpg.jpg

Ο Σίμος Κεδίκογλου και η σέξι ξανθιά Μαντώ Κόλλια αντάλλαξαν για πρώτη φορά τα βλέμματα τους στην Καλαμάτα το 2011, όταν ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είχε βρεθεί τότε εκεί για διακοπές!

Σύμφωνα με πληροφορίες, τότε γνώρισε και την όμορφη Μαντώ, απόφοιτη του Πανεπιστημίου του Πειραιά η οποία πριν εγκατασταθεί μόνιμα στην Αθήνα δίδασκε σε ΙΕΚ της Καλαμάτας. Η Μαντώ Κόλλια προέρχεται μάλιστα από γνωστή οικογένεια της Μεσσηνίας και βάσει των όσων λέγονται πρόκειται για μια ευγενική και ισορροπημένη προσωπικότητα. Το κορίτσι του κυρίου Κεδίκογλου δηλώνει λάτρης των ταξιδιών και του ευ ζην, θεωρεί τον εαυτό της βιβλιοφάγο και αγαπημένος της συγγραφέας είναι ο Ιρβιν Γιάλομ !

280713181214_4786.jpg

Αν και η γνωριμία τους έγινε πριν δύο χρόνια, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και η ξανθιά οικονομολόγος δημιούργησαν σχέση το περασμένο Πάσχα, όταν ο κ.Κεδίκογλου επισκέφτηκε ξανά την Καλαμάτα για διακοπές, καλεσμένος του φίλου του και μέλους της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Μίλτου Χρυσομμάλη! Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο τελευταίος ήταν και αυτός που έφερε κοντά το ζευγάρι! Από τότε, ο κ.Κεδίκογλου και η κ.Κόλλια, μετά από πολλά ραντεβού και αμέτρητα τηλεφωνήματα, είναι αχώριστοι, με τη σχέση τους να μετρά περίπου 6 μήνες ζωής !

Το περιβάλλον του υπουργού πάντως, λέει πως ο κ.Κεδίκογλου είναι πραγματικά εντυπωσιασμένος από την σχέση του με την Μαντώ, με κάποιους να αφήνουν υπονοούμενα ακόμη και για επισημοποίηση της σχέσης !!!!Μετά και την επίσημη επίσημη εμφάνιση με τους Ρώσους, είναι πολύ πιθαν��ν να φάμε και κουφέτα!!!

ΦΩΤΟ: Eurokinissi, protothema