«Εκπροσωπούν μια καταστροφική πολιτική, την οποία προσπαθούν να επιβάλλουν με καταστολή και κάθε είδους ψέματα» δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Τσίπρας κατηγόρησε την κυβέρνηση για «πλήρη και τυφλή υποταγή στα μνημόνια» και έκανε λόγο για αυτόκλητους σωτήρες που έκαναν καθεστώς τη μίζα και τη διαφθορά και «τώρα έχουν την απαίτηση να κυβερνούν πάνω στα ερείπ��α των επιλογών τους».

«Έχει καταρρεύσει πλήρως το success story της κυβέρνησης και η μεγάλη πλειοψηφία έχει κατανοήσει και τι γίνεται και που μας πάνε. Σπέρνουν προπαγάνδα με ψέματα ότι δεν γίνεται αλλιώς και κανένας δεν μπορεί να αλλάξει τίποτα, για να πείσουν πως και ακόμη και ο ΣΥΡΙΖΑ να έρθει δεν θα αλλάξει τίποτα προς το καλύτερο» πρόσθεσε ο κ. Τσίπρας, συμπληρώνοντας ότι δεν υπερασπίζονται τη δική τους πολιτική γιατί «δεν έχουν τι να υπερασπιστούν».

Ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε «ανιστόρητη, ανυπόστατη και τουλάχιστον αστεία» τη θεωρία των δύο άκρων, προσθέτοντας ότι είναι μια «μπαγιάτικη σούπα» που προσπαθεί τώρα να ζεστάνει η κυβέρνηση.

Νέα ε��ίθεση σε Βενιζέλο για τα υποβρύχια με αιχμές για τον Σαμαρά

Ο ίδιος, εξαπέλυσε νέα επίθεση στον Ευάγγελο Βενιζέλο για το θέμα υποβρυχίων, αφήνοντας μάλιστα αιχμές και για τον Αντώνη Σαμαρά.

«Θα καλύπτει έως το τέλος ο πρωθυπουργός τον κ. Βενιζέλο, όπως έκανε ο κ. Βενιζέλος στον κ. Τσοχατζόπουλο; Θα εμποδίσει τη Βουλή να διερευνήσει ένα ακόμη σκάνδαλο;» σημείωσε ο κ. Τσίπρας, ο οποίος πρόσθεσε ότι ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης «είναι κατηγορούμενος για τα έργα και τις ημέρες του με τα ναυπηγεία Σκαραμαγκά, ακόμη και σε όσους ψήφισαν ΠΑΣΟΚ».

«Σύντομα θα αναλάβουμε, είμαστε μια ανάσα πριν την αλλαγή»

«Δεν ερχόμαστε ούτε υποσχόμαστε να είμαστε μια καλύτερη κυβέ��νηση, αλλά μια κυβέρνηση αποφασισμένη και ικανή να αλλάξει ριζικά τα πράγματα» πρόσθεσε ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος εκτίμησε ότι το κόμμα του σύντομα θα κληθεί να αναλάβει «σημαντικές ευθύνες» και θα διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο.

«Είμαστε μία ανάσα από την αλλαγή, μία ανάσα από τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτή είναι η μοναδική ελπίδα της συντριπτικής μερίδας του λαού μας» κατέληξε κ. Τσίπρας.