«Είμαστε ακόμη ζωντανοί» δηλώνει ο Νίκος Μιχαλολιάκος σε νέο του άρθρο από τη φυλακή, το οποίο δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής.
Ο πρόεδρος της Χρυσής Αυγής κάνει λόγο για θράσος «να αποκλείουν το μόνο κόμμα που δεν χρωστά οι εκπρόσωποι των κομμάτων που χρωστάνε εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ τα ταμεία τους».
Παράλληλα, επιτίθεται στο πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο της Βουλής Ευάγγελο Μεϊμαράκη και Χρήστο Μαρκογιαννάκη επειδή δεν ανέγνωσε τα ονόματα των τριών προφυλακισμένων βουλευτών της Χρυσής Αυγής κατά την ονομαστική ψηφοφορία για τη χρηαμτοδότηση των κομμάτων: «Λάθος, σκόπιμη παράλειψη ή ευσεβής πόθος; Ή μήπως με το “λαθάκι” αυτό ήθελε να κρύψει τις αντισυνταγματικές αγυρτίες της κυβέρνησης Βενιζέλου – Σαμαρά;».
Ολόκληρο το άρθρο του κ. Μιχαλολιάκου:
«Μας εκήρυξε «νεκρούς» ο Μεϊμαράκης και οι λοιποί του προεδρείου της Βουλής
Την Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013 πραγματοποιήθηκε στο Κοινοβούλιο ονομαστική ψηφοφορία επί συγκεκριμένων τροπολογιών, οι οποίες κατατέθηκαν σε άσχετο νομοσχέδιο. Ανάμεσα σε αυτές και η γνωστή «φωτογραφική» διάταξη, η οποία αποκλείει τη Χρυσή Αυγή από την κρατική χρηματοδότηση.
Πραγματικά χρειάζεται πολύ μεγάλο θράσος από εκπροσώπους κομμάτων, που χρωστάνε εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ τα ταμεία τους να αποκλείουν το μόνο κόμμα που δεν χρωστά. Το διαθέτουν αυτό το θράσος και το απέδειξαν, περίτρανα. Δεν περιμέναμε άλλωστε τίποτε διαφορετικό από αυτούς. «ΕΞΕΣΤΙ ΚΛΑΖΟΜΕΝΙΟΙΣ ΑΣΧΗΜΟΝΕΙΝ».
Αλλά ας επανέλθω εις τα της ονομαστικής ψηφοφορίας. Τα ονόματα ανέγνωσε ο αντιπρόεδρος της Βουλής Μαρκογιαννάκης, μόνο που έκανε ένα μικρό «λάθος». Διάβασε 297 ονόματα και όχι 300!
Συγκεκριμένα τόσο στον κατάλογο των βουλευτών της Α' Αθηνών, όσο και σε αυτόν της επικρατείας και της Β' Πειραιώς παρέλειψε να αναφέρει τρία ονόματα, τα εξής: Μιχαλολιάκος, Παππάς, Λαγός. Λάθος, σκόπιμη παράλειψη ή ευσεβής πόθος; Ή μήπως με το «λαθάκι» αυτό ήθελε να κρύψει τις αντισυνταγματικές αγυρτίες της κυβέρνησης Βενιζέλου - Σαμαρά, που μας αποκλείουν από τα συνταγματικ�� μας δικαιώματα, χωρίς να έχουμε εκπέσει του βουλευτικού αξιώματος;
ΔΥΣΤΥΧΩΣ γι' αυτούς πάντως είμαστε ζωντανοί και βιολογικά και ΠΟΛΙΤΙΚΑ και η μεγαλύτερη απόδειξη γι' αυτό είναι η... παράλειψη των Μεϊμαράκη – Μαρκογιαννάκη».