«Απαράδεκτη και προκλητική» χαρακτήρισε ο Δημήτρης Παπαδημούλης σε ερώτησή του στη Βουλή την έφοδο της Δίωξης Ναρκωτικών στο Μητροπολι��ικό Κοινωνικό Ιατρείο και τους «Γιατρούς του Κόσμου», μετά από καταγγελίες για «δήθεν» -όπως τονίζει ο ίδιος- διακίνηση ναρκωτικών.

«Το φιάσκο των αναίτιων εφόδων σε καταξιωμένες και αφοσιωμένες στο ανθρωπιστικό τους έργο κοινωνικές δομές και η στοχοποίηση εκ μέρους της Κυβέρνησης τόσο σημαντικών κοινωνικών πρωτοβουλιών, επιβεβαιώνουν όχι μόνο το ανύπαρκτο κοινωνικό κράτος αλλά και το ότι η Κυβέρνηση έχει κηρύξει πόλεμο στην κοινωνία» αναφέρει χαρακτηριστικά ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Με τίνος απόφαση και εντολή πραγματοποιήθηκαν οι έφοδοι και με βάση ποια στοιχεία ελήφθη η απόφαση να παρέμβει η Δίωξη Ναρκωτικών;» ρωτά ο κ. Παπαδημούλης τον υπουργό Δημοσίας Τάξεως Νίκο Δένδια και τον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη.

«Με δεδομένο το (απόλυτα αναμενόμενο άλλωστε) φιάσκο της επιχείρησης, θα αναζητηθούν ευθύνες προς κάθε κατεύθυνση για την αναίτια και προκλητική αυτή ενέργεια;» καταλήγει στην ερώτηση του ο κ. Παπαδημούλης.