Στα άκρα οδηγείται η σχέση του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλ.Τσίπρα και του υπουργού Υγείας Ά.Γεωργιάδη με αφορμή τις … τηλεπωλήσεις!!!

Ούτε η έξυπνη σίτα, ούτε το περίφημο Pretty Bra ήταν αυτά που άναψαν τα αίματα, αλλά η κόντρα άρχισε με αφορμή τα βιβλία που συνήθιζε να παρουσιάζει και να προωθεί προς πώληση ο υπουργός υγείας!!!

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Αλέξης Τσίπρας είπε από το βήμα της βουλής πως «δεν μπορούν να αντιμετωπίζονται με ύφος χιλίων καρδιναλίων και με αστεϊσμούς από ανθρώπους που στον ελεύθερό τους χρόνο πηγαίνουν κρυφά στα τηλεοπτικά στούντιο για να κάνουν γυρίσματα τηλεπωλήσεων βιβλίων, τα οποία τα παρουσιάζουν σε κανάλια με το "Ε", δήθεν ότι είναι επανάληψη, ενώ έχουν υπουργικούς θώκους».

Άμεση ήταν η αντίδραση του κ.Γεωργιάδη, ο οποίος απάντησε, λέγοντας πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ πειράχτηκε επειδή δεν είχε τα ίδια υψηλά ποσοστά τηλεθέασης με τον ίδιο στην εκπομπή του STAR και του Νίκου Χατζηνικολάου "Στον Ενικό".

Ο υπουργός υγείας χαρακτήρισε πολύ σοβαρές τις κατηγορίες του κ.Τσίπρα.

«Αν ο κ.Τσίπρας είχε δουλέψει όπως εγώ στην ζωή μου θα γνώριζε πολύ καλά ότι και να ήθελα να κάνω αυτό που λέει οι βιολογικές μου αντοχές δεν θα μου το επέτρεπαν. Οι υπάλληλοι του υπουργείου υγείας μπορούν να σας διαβεβαιώσουν ότι είμαι εδώ από το πρωί μέχρι το βράδυ» είπε αρχικά ο κ.Γεωργιάδης

«Θλίβομαι με την κατάντια του κυρίου Τσίπρα» τόνισε ο υπουργός και του πρότεινε να βγάλει τα πρώτα του λεφτά με ιδρώτα στη ζωή του πουλώντας ένα βράδυ βιβλία σε συγκεκριμένο τηλεοπτικό σταθμό.

Ο υπουργός υγείας επεσήμανε πάντως του λείπουν «οι εκπομπές του», όπως είπε χαρακτηριστικά, στις οποίες δεν μπορεί ακόμη να επιστρέψει... «Θα επιστρέψω στην εργασία μου, όταν ολοκληρωθούν τα καθήκοντά μου ως υπουργού», πρόσθεσε.

«Το ύφος της κριτικής και η εμπάθεια προς το πρόσωπό μου, δείχνουν ακόμη και για τον κ. Τσίπρα, χαμηλό επίπεδο» κατέληξε ο κ.Γεωργιάδης.
Βίντεο χρόνος 10:00