​Σε μάγισσες, σε καφετζούδες ή στο σπίτι τους θα πρέπει να πηγαίνουν από δω και στο εξής οι υπάλληλοι του υπουργείου Οικονομικών αν θέλουν να μάθουν το μέλλον το δικό τους και της …Ελλάδας, αφού με απόφαση Στουρνάρα τα ΔΩΡΕΑΝ καφεδάκια κόβονται λόγω κρίσης!

Πλέον ο φρέσκος κουπάτος ελληνικός, τα καπουτσίνο με μπόλικο αφρόγαλα και τα δυνατά εσπρεσάκια και τα φραπεδάκια θα σερβίρονται μόνο για την τρόικα!!!! Αυτό εκμυστηρεύτηκε ο υφυπουργός Ανάπτυξης Νό��ης Μηταράκης σε συνεργάτες του, λέγοντας χαρακτηριστικά πως το υπουργείο Οικονομικών έχει δώσει εντολή να μηδενιστούν τα έξοδα ακόμη και για τους καφέδες-με εξαίρεση εκείνους που πίνουν τα στελέχη της τρόικας στις επαφές τους με τους Έλληνες υπουργούς!!!!

Οι συνεργάτες του υφυπουργού Ανάπτυξης, σύμφωνα με το Έθνος, τον άκουσαν έκπληκτοι να τους εξομολογείται το εξής απίθανο περιστατικό: «Προχθές που είχαμε με τον Κωστή Χατζηδάκη συνάντηση με κορυφαία στελέχη του ΟΟΣΑ, βάλαμε ρεφενέ εγώ και ο Κωστής από 30 ευρώ για τους καφέδες και τα βουτήματα».

Δεν τρώνε πλέον πίτσα μόνο………………. νερό!

Η περιστολή των δημοσίων δαπανών, όμως, έχει επιπτώσεις και στον χρόνο έκδοσης των νόμων και προεδρικών διαταγμάτων. Ο κ. Μηταράκης αποκάλυψε στους συνομιλητές του: «Οι νομικές συμβουλές από δικηγορικά γραφεία που χρησιμοποιούσαν οι υπουργοί για τη σύνταξη των προηγούμενων αναπτυξιακών νόμων κόστιζαν στο Δημόσιο περίπου 150.000 ευρώ. Τώρα, δεν έχουμε την ίδια άνεση. Δεν σηκώνουμε κεφάλι από τον υπολογιστή εγώ, η Λέτα και ο Σπύρος, τους δυο συνεργάτες μου. Γράφαμε και τρώγαμε πίτσα και κόκα κόλα πάνω από τον υπολογιστή».

Όπως καταλάβατε από δω και πέρα, ο κύριος Τόμσεν και οι συνεργάτες του θα τρώνε πίτσες και εμείς θα τρώμε ……………………………………………………………………………………………........................................ μέτρα!!!