Άρση ασυλίας για άλλους 4 βουλευτές της Χρυσής Αυγής εισηγείται σύμφωνα με πληροφορίες, η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής! Πρόκειται συγκεκριμένα για τους βουλευτές Ελ. Ζαρούλια, Στ. Μπούκουρα, Ηλ. Κασιδιάρη και Ηλ. Παναγιώταρο, από τους οποίους παρέστησαν στη σημερινή συνεδρίαση μόνο οι πρώτοι δύο.

Μάλιστα, η βουλευτής της Χρυσής Αυγής υποστήριξε για τη σφαίρα που βρέθηκε στη τσάντα της, κατά το επισκεπτήριο στον προφυλακισμένο σύζυγό της Ν. Μιχαλολιάκο, ότι δεν την … έβαλε η ίδια, αφήνοντας ��πονοούμενα ότι την τοποθέτησε στην τσάντα της ο αστυνομικός που εκτελούσε υπηρεσία. «Ελπίζω αυτός που τη βρήκε να πάρει καλή προαγωγή και να έχει πορεία» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Στ. Μπούκουρας, ο οποίος κατηγορείται για επίθεση κατά του δημάρχου Κορινθίων Αλ. Πνευματικού, υποστήριξε ότι ο δήμαρχος επιδεικνύει… «ακραίες συμπεριφορές», αλλά όταν ερωτήθηκε για τις ακραίες συμπεριφορές βουλευτών της Χρυσής Αυγής, απάντησε: «είμαι στην επιτροπή σας εκφράζω μόνο τον εαυτό μου και δεν θέλω να μιλήσω για κανέναν άλλο».