Λέξη-λέξη βλέπουν από το πρωί στην κυβέρνηση την απομαγνητοφώνηση της συνέντευξης του κ. Τσίπρα στο STAR, ωστόσο έχουμε ήδη ένα πρώτο ανεπίσημο σχόλιο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του STAR, συνομιλητές του πρωθυπουργού στέκονται στη φράση «θα υπάρξουν πόροι» που είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζοντας ότι ουσιαστικά είναι το νέο… «λεφτά υπάρχουν»!

Από τη ΝΔ, υποστηρίζουν ότι ο κ. Τσίπρας είπε «ναι» σε όλους αλλά δεν παρουσίασε καμία κοστολογημένη πρόταση. Παράλληλα, ισχυρίζονται ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έπεσε σε μια σημαντική αντίφαση: «Είπε από τη μία ότι δεν μπορού�� να βρεθούν χρήματα από αλλού εκτός των δανειακών συμβάσεων με την ΕΕ αλλά από την άλλη είπε ότι θα εξαφανίσει τα Μνημόνια ως δια μαγείας. Οι Ευρωπαίοι κάτι θα ζητήσουν ως αντάλλαγμα οπότε ή μιλά για νέο Μνημόνιο ή κάτι κρύβει».

Τέλος, από την κυβέρνηση σχολιάζουν και την δήλωση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ότι την ημέρα των εκλογών δεν θα υπάρχει Μνημόνιο λέγοντας πως «σίγουρα δεν θα υπάρχει εφόσον τα πράγματα συνεχίσουν όπως πάνε τώρα αφού η Ελλάδα θα έχει βγει από το Μνημόνιο».