Σκίζουν τα πτυχία τους στην NASA, μετά την δήλωση-ΣΟΚ του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη πως κατάφερε να ρίξει οπερατέρ στο έδαφος με την δύναμη του μυαλού του!!!

Μάλιστα, φήμες λένε πως διεθνής ομάδα αστρονόμων ετοιμάζει ��αλίτσες για την Ελλάδα προκειμένου να έρθει να μελετήσει από κοντά το φαινόμενο!!

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή…. όλα ξεκίνησαν, όταν ο κ.Κασιδιάρης έμαθε ότι αποφυλακίζεται …. Τότε πάνω, μάλλον στον "ενθουσιασμό" του, σαστισμένος όπως ήταν από την πίεση των συλλήψεων και των μεταγωγών από την ΓΑΔΑ στην Ευελπίδων και τούμπαλιν, ο κ.Κασιδιάρης αντιμετώπισε προκλητικά τους δημοσιογράφους με "καντήλια" και σπρωξίματα, ρίχνοντας μάλιστα έναν οπερατέρ στο πάτωμα!!!!

Και ενώ θα περίμενε κανείς…. μια μεγάλη συγγνώμη από το στόμα του βουλευτή, ο κ.Κασιδιάρης, μιλώντας το βράδυ της Πέμπτης σε έκτακτη διαδικτυακή εκπομπή της Χρυσής Αυγής υποστήριξε πως ο οπερατέρ σωριάστηκε «από τη δύναμη του μυαλού μου είτε από .... ηχητικά κύματα».

«Ο άνθρωπος αυτός δεν είχε καμία επαφή μαζί μου. Έπεσε μόνος του» τόνισε ο κ.Κασιδιάρης, βάζοντας τους επιστήμονες σε μεγάλα «νταβαντούρια»

Παρά την μερική παραδοχή του λά��ους του, ο κ. Κασιδιάρης συμπλήρωσε «ελάτε στη θέση μου, ήρθε το Σάββατο το πρωί ο πατέρας μου και μου είπε ότι περιμένει η αστυνομία να με πάρει».

Για τα «νταηλίκια» του έξω από την Ευελπίδων, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής πήρε μάλιστα και τα εύσημα της συζύγου του αρχηγού και συμπαρουσιάστριας του Ελένης Ζαρούλια, η οποία θεώρησε την συμπεριφορά του κ.Κασιδιάρη ως «φυσιολογική».

Λέτε μετά από αυτά.... να μπορέσει να βγάλει και τους συναγωνιστές από την φυλακή με την δύναμη του μυαλού του;;;;;;;; Πάντως αν πράγματι έχει υπερφυσικές δυνάμεις…. πολύ θα τον παρακαλούσα να με βοηθήσει να κερδίσω το τζόκερ!

Δείτε ΒΙΝΤΕΟ