Μια απίστευτη αποκάλυψη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR, έκανε ο εκδότης της Real News Νίκος Χατζηνικολάου!

Αναφερόμενος στις εξελίξεις σχετικά με την Χρυσή Αυγή, τις αποφυλακίσεις και τις έρευνες ο κεντρικός σχολιαστής του δελτίου του star αποκάλυψε, επικαλούμενος πολύ έγκυρες πηγές όλο το παρασκήνιο πίσω από την σύλληψη του φερόμενου ως υπαρχηγού της Χρυσής Αυγής Χρήστου Παππά!

«Από την πρώτη μέρα…. ήταν λοκαρισμένος, τον παρακολουθο��σαν οι αρχές, τον είχαν εντοπίσει και ήταν από πίσω του σχεδόν για ένα 24ωρο, ελπίζοντας πως θα τους οδηγήσει σε κάποια γιάφκα, σε οπλισμό και πως θα προσπαθήσει να κρύψει στοιχεία του κόμματος …..» είπε ο κ.Χατζηνικολάου αναφερόμενος στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΧΑ κ.Παππά, ο οποίος θυμίζουμε πως παραδόθηκε μόνος του στην αστυνομία και μάλιστα πήγε με ταξί στην ΓΑΔΑ, την ώρα που οι "συναγωνιστές" του: Κασιδιάρης, Λαγός, Παναγιώταρος και Μίχος φορούσαν ήδη για ένα 24ωρο.... χειροπέδες !!!!!!!!!!!!!

Ο τελευταίος των…. συλληφθέντων όμως φέρεται, σύμφωνα με τον κ.Χατζηνικολάου να «έπαιζε» με τις αρχές για αρκετές ώρες!

«Περίπου στο ημίωρο ή στην ώρα ο κ.Παππάς τους μυρίστηκε γρήγορα και άρχισε να περιφέρετα�� ασκόπως πίνοντας καφεδάκια με φίλους του, πηγαίνοντας σε ταβερνούλες και όταν βαρέθηκε την βόλτα του πήρε το ταξί και πήγε στην ΓΑΔΑ» αποκάλυψε ο κ.Χατζηνικολάου στην Μάρα Ζαχαρέα.

ΒΙΝΤΕΟ STAR