Πρώτη δημοσίευση:18:07

Μάνα και κόρη πέρασαν λίγο μετά τις 16:00 το απόγευμα της Δευτέρας την πόρτα της ΓΑΔΑ, προκειμένου να επισκεφτούν τον άντρα της ζωής τους …. Ο λόγος για την βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ελένη Ζαρούλια και σύζυγο του Νίκου Μιχαλολιάκου και την κόρη τους Ουρανία, οι οποίες βρίσκονται σύμφωνα με πληροφορίες του STAR στο κτίριο της γενικής αστυνομικής δι��ύθυνσης Αθηνών και συγκεκριμένα στα κρατητήρια της Αντιτρομοκρατικής!

Είναι η πρώτη φορά που τους επιτράπηκε η είσοδος εκεί, καθώς οι δυο κυρίες προσπάθησαν να έρθουν σε επαφή με τον κ.Μιχαλολιάκο και το Σάββατο, αλλά τότε βρήκαν «ΚΛΕΙΣΤΕΣ» τις πόρτες.

Τόσο η κα Ζαρούλια, όσο και η 25χρονη κόρη της κρατούσαν στα χέρια τους σακούλες με προσωπικά αντικείμενα του Νίκου Μιχαλολιάκου…. Εκτός από εσώρουχα και ρούχα, που συνήθως πηγαίνουν σε αυτές τις περιπτώσεις, λέτε η κα Ζαρούλια να του πήγε και λίγο φαγητό από το χεράκια της;;;;; Γιατί, όπως αναλυτικά αναφέραμε νωρίτερα ο κ.Μιχαλολιάκος ούτε να δει δεν ήθελε το μπριάμ και το σπανακόρυζο των κρατητηρίων !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μπορεί η κα Ζαρούλια να έφτυσε και να πέταξε καφέδες στον δημοσιογράφο του STAR Βαγγέλη Γκούμα, ωστόσο απέναντι στον άντρα της και αρχηγό του ακροδεξιού κόμματος στάζει μέλι, ακόμη και όταν αυτός είναι με χειροπέδες επειδή κατηγορείται για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και πολλά άλλα…

«Αγάπη μου, τους ξεφτίλισες!» ήταν τα τελευταία λόγια της Ζαρούλια στον Μιχαλολιάκο έξω από την Ευελπίδων πριν από την σημερινή της συνάντηση.

Βίντεο star εκπομπή ΜΙΛΑ

ΦΩΤΟ: PhotoShop