Την εκτίμηση ότι δεν θα τολμήσουν να παραιτηθούν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής εξέφρασε ο Ευάγγελος Βενιζέλος σε συνέντευξη Τύπου στο υπουργείο Εξωτερικών.

«Είναι γνωστό το σενάριο που θέλει ένα μέρος ή το σύνολο της ΚΟ της Χρυσής Αυγής να παραιτείται. Ένα μεγάλο μέρος της Κοινοβουλευτικής της Ομάδας έχει συλληφθεί. Θα δούμε τι θα αποφασίσουν ανακριτής και εισαγγελέας. Κανείς δεν μπορεί να προκαλέσει κοινοβουλευτική κρίση» σημείωσε ο κ. Βενιζέλος και πρόσθεσε: «Δεν πιστεύω ότι θα τολμήσουν να παραιτηθούν άρα δεν θα βρεθούμε ενώπιον ενός δεδομένου κένωσης πολιτικής έδρας».

Όπως εξήγησε ο υπουργός Εξωτερικών, «είμαστε απόλυτα έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε το θέμα στο πλαίσιο του Συντάγμα��ος. Η χώρα έχει ανάγκη από σταθερότητα και πρέπει να μείνει προσηλωμένη στους στόχους της. Δεν υπάρχει σχέδιο Β».

Τέλος, ο κ. Βενιζέλος ξεκαθάρισε ότι η κυβέρνηση δεν «παίζει» με θέματα Δημοκρατίας: «Οι θυσίες είναι σκληρές και οι επιπτώσεις της κρίσης δυσβάσταχτες. Ξέρω πάρα πολύ καλά τι συμβαίνει σε κάθε οικογένεια και επιχείρηση αλλά όταν έχουμε να κάνουμε με θέματα Δημοκρατίας δεν συγχωρείται καμία έκπτωση».

ΒΙΝΤΕΟ STAR