Για τη χειρότερη σχολική χρονιά των τελευταίων 40 ετών, μίλησε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Τσίπρας κατά τη διάρκεια σημερινής συνάντησής του με το προεδρείο της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας (ΔΟΕ).

«Σε δύσκολες συνθήκες τα σχολεία της χώρας μας ήταν ανοιχτά ακόμα και στην περίοδο όπου η χώρα βρισκόταν υπό κατοχή και όπου η δημοκρατία δεν λειτουργούσε. Σήμερα κινδυνεύουν τα σχολεία μας να μην μπορούν να λειτουργήσουν» επεσήμανε ο κ.Τσίπρας!

Ο κ.Τσίπρας δεσμεύθηκε πως όταν ο ΣΥΡΙΖΑ θα αναλάβει κυβέρνηση θα αποκαταστήσει τις αδικίες και τις μεγάλες πληγές έχει επιφέρει όπως είπε το μνημόνιο και η μνημονιακή πολιτική στην εκπαίδευση.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης χαρακτήρισε δίκαια τα αίτημα των εκπαιδευτικών, τονίζοντας πως η ανατροπή της πολιτικής του μνημονίου είναι μονόδρομος.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΔΟΕ Χ. Κόκκινος διεμήνυσε ότι «ο μόνος δρόμος για τους εκπαιδευτικούς είναι ο δρόμος του αγώνα απέναντι σε αυτές τις παρανοϊκές πολιτικές», ενώ κάλεσε τον Πρωθυπουργό να δώσει λύσεις.

φωτο:eurokinissi