Απίστευτες απειλές και ύβρεις διατύπωσε μέσω facebook o Αθανάσιος Μπέλτσος κατά του διευθυντή του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού Γιώργου Μουρούτη, ο οποίος υποστηρίζει ότι ο "υβριστής" είναι διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Πάνου Καμμένου, αν και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες το αρνούνται.

Είχε προηγηθεί το αίτημα του Γ. Μουρούτη, μέσω facebook και πάλι, να επιληφθεί ο εισαγγελέας για την προτροπή του αρχηγού των Ανεξάρτητων Ελλήνων σε πολίτες στη Θεσσαλονίκη να… λιντσάρουν τον δήμαρχο Αριστοτέλη Χρήστο Πάχτα.

Σχολιάζοντας το αίτημα Μουρούτη ο Α. Μπέλτσος του καταλογίζει πολλά και διάφορα, τον αποκαλεί «αδηφάγο κτήνος» και «βρωμοσκούλικο» τον απειλεί ότι θα δει «θα δει τα ραδίκια ανάποδα» και τον προειδοποιεί ότι «έρχεται λαϊκό λιντσάρισμα».

«Ούτως ή άλλως θα δεις τα ραδίκια ανάποδα, όπως και αυτοί που σήμερα δολοφονείς. Νομίζεις ότι θα είσαι αθάνατος και πόσα αλήτες θα πάρετε μαζί σας; Αδηφάγα κτήνη… βρωμοσκούλικα! Έρχεται λιντσάρισμα λαϊκό ελληνικό απελευθερωτικό τσουνάμι!!!» καταλήγει συγκεκριμένα ο Μπέλτσος στην ανάρτησή του!

Βίντεο star