Τον μπελά του βρήκε ο υφυπουργός Παιδείας Σ. Κεδίκογλου εξαιτίας της Χρυσής Αυγής και συγκεκριμένα του βουλευτή της Γ.Γερμενή!

Όπως φαίνεται από το επίσημο ψηφοδέλτιο που υπάρχει στα δημοσιευμένα επίσημα πρακτικά της Βουλής της 9ης Ιουλίου ο κ. Κεδίκογλου καταψήφισε την αίτηση άρσης της ασυλίας του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Γ. Γερμενή για την επίθεσή του στον Δήμαρχο Αθηναίων Γ. Καμίνη μέσα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, στο οποίο μοιράζονταν τρόφιμα και δώρ�� σε άπορους!!!!Η αποκάλυψη αυτή έφερε σε δύσκολη θέση τον υφυπουργό και προκάλεσε πολλές αντιδράσεις και σχόλια στα social media, ειδικά σε μια περίοδο όπου τα επεισόδια και οι εντάσεις από την πλευρά της Χρυσής Αυγής δίνουν και παίρνουν!

eggrafo.jpg

Τότε αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν μάλιστα ότι ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής οπλοφορούσε, ενώ στην προσπάθειά του να γρονθοκοπήσει το Δήμαρχο Αθηναίων, χτύπησε ένα 12χρονο κορίτσι. Η επίθεση τερματίστηκε μετά από την επέμβαση των ανδρών της ασφάλειας του Δημάρχου Αθηναίων.

Στη συνέχεια όπως ήταν φυσικό, το θέμα έφτασε στην Βουλή, η οποία αποφάσισε να αρθεί η ασυλία του Γ. Γερμενή.

Κεδίκογλου: Πρόκειται για ανθρώπινο λάθος!!!!

Άμεση ήταν η αντίδραση του υφυπουργού κ.Σ.Κεδίκογλου, ο οποίος σχολιάζοντας τα πρακτικά της βουλής, έκανε λόγο για «ανθρώπινο σφάλμα εκ παραδρομής».

«Με έκπληξη διαπίστωσα από επίσημα πρακτικά της Βουλής που διέρρευσαν στον Τύπο, ότι εμφανίζομαι να έχω καταψηφίσει την άρση της ασυλίας του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Γιώργου Γερμενή σε ψηφοφορία προ μηνών. Είναι φανερό ότι πρόκειται για ανθρώπινο σφάλμα εκ παραδρομής κατά τη σημείωση του ψηφοδελτίου» δήλωσε ο κ. Κεδίκογλου, χαρακτηρίζοντας μάλιστα «νεοναζιστικό μόρφωμα» την Χρυσή Αυγή.

ΦΩΤΟ:Avgi.gr