​Νέα αντιπαράθεση ξέσπασε σήμερα μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή σημερινές δηλώσεις του Βύρωνα Πολύδωρα για την Χρυσή Αυγή. Τι και αν ο βουλευ��ής της ΝΔ ξεκαθάρισε πως ο ίδιος δεν δίνει καμία προοπτική σε συνεργασία με το κόμμα της Χρυσής Αυγής, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης φαίνεται πως δεν πείστηκε, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει νέα κόντρα μεταξύ ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ.

«Φυσικά δεν δίνω καμία προοπτική σε συνεργασία, αλλά με το να βγω επάνω σε ένα μπαλκόνι ή σε έναν βράχο και να πηδάω σαν νευρικό και σπαστικό και να λέω: “όχι, ποτέ κτλ.” αυτά δεν είναι σοβαρά. Διότι έχουμε μικρογραφία των δεξιόστροφων, οι οποίοι συνεργάζονται αυτή τη στιγ��ή κλπ. κλπ. και αν δούμε τους χαρακτήρες, τις φωτογραφίες των ανθρώπων, θα πούμε “έγινε και αυτό” ή δεν έγινε και θέλουμε να ξεχνάμε του τριμήνου γεγονότα ή του έτους γεγονότα;» είπε ο Κ.Πολύδωρας μιλώντας στον Νίκο Χατζηνικολάου και τον Real Fm, προκαλώντας την αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ.

Η ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης

«Μερικές μέρες μετά την επίθεση μελών της Χρυσής Αυγής σε μέλη του ΚΚΕ και ενώ εξακολουθεί να σιωπά προκλητικά η κυβέρνηση, οι σημερινές δηλώσεις του Βύρωνα Πολύδωρα στον Real FM, όπως και παλαιότερες δηλώσεις στενών συνεργατών του κ. Σαμαρά περί συνεργασίας ΝΔ και Χ.Α, δείχνουν τα πραγματικά σχέδια της ηγεσίας της ΝΔ» τόνισε η Κουμουνδούρου.

ΝΔ: Νεροκουβαλητής της Χρυσής Αυγής ο ΣΥΡΙΖΑ

Όμως η ΝΔ δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια, αντιθέτως εξέδωσε άμεσα ανακοίνωση κάνοντας λόγο για κακοήθη και επαίσχυντη διαστρέβλωση της πραγματικότητας και των δηλώσεων Πολύδωρα

«Η καταδίκη των νεοναζί και η απερίφ��αστη απόρριψη κάθε σκέψης ακόμη, για συνεργασία μαζί τους αποτελεί ξεκάθαρη και διακηρυγμένη πολιτική θέση της Νέας Δημοκρατίας», τονίζει σε ανακοίνωσή της η Συγγρού.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ σε μια προσπάθεια να πολώσει και να διχάσει γίνεται νεροκουβαλητής της Χρυσής Αυγής. Οι πολιτικές αυτές αθλιότητες είναι επικίνδυνες για την ίδια τη Δημοκρατία. Και έχει υποχρέωση ο ΣΥΡΙΖΑ να τις σταματήσει αμέσως», κατέληξε το γραφείο τύπου της ΝΔ.

Δυσανασχέτηση Πολύδωρα

Σύμφωνα με πληροφορίες, πάντως, η απάντηση της Συγγρού στον ΣΥΡΙΖΑ δεν ικανοποίησε τον κ.Πολύδωρα, ο οποίος περίμενε να προηγηθεί συνεννόηση μαζί του!!!