Κυβέρνηση και αντιπολίτευση δίνουν ραντεβού στην Θεσσαλονίκη εν όψει της Διεθνούς Έκθεσης. Τόσο ο πρωθυπουργός, όσο και ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα βρεθούν αύριο Σάββατο στην συμπρωτεύουσα όχι … για τρίγωνα και μπουγάτσες, αλλά προκειμένου να παρουσιάσουν τα προγράμματα τους για την έξοδο από την κρίση.

Τα εγκαίνια της Έκθεσης θα πραγματοποιηθούν στις 10 το πρωί του Σαββάτου και αμέσως μετά ο κ. Σαμαράς θα δώσει ομιλία, στη διάρκεια της οποίας α��αμένεται να αναφερθεί στους μέχρι τώρα καρπούς της πολιτικής της κυβέρνησης και στην περαιτέρω πορεία για την ανάπτυξη της χώρας. Στο πρόγραμμα του Πρωθυπουργού μετά την ομιλία του δεν αποκλείεται να προστεθεί και κάποια άλλη δραστηριότητα, ενώ στη συνέχεια ο κ. Σαμαράς θα αναχωρήσει για την Αθήνα.

Ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Αλ. Τσίπρας στις 12.30 του Σαββάτου θα έχει συνάντηση με το σωματείο των εργαζομένων στην ΕΛΒΟ, στα γραφεία του κόμματος. Στον ίδιο χώρο θα συναντηθεί στις 13.30 μ.μ. με τον υπουργό Πολιτισμού της Βολιβίας Pablo Cesar Groux Canedo, ο οποίος βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη προσκεκλημένος της πρωτοβουλίας SOSτε το νερό, που αντιτίθεται στην ιδιωτικοποίηση της ΕΥΑΘ.

Στις 6 το απόγευμα θα πάρει μέρος, μαζί με βουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, στο συλλαλητήριο των ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ, ΕΚΘ, ΕΔΟΘ, στο άγαλμα του Βενιζέλου, ενώ αμέσως μετά θα επισκεφθεί το κτήριο της ΕΤ- 3 όπου θα δώσει συνέντευξη στο ενημερωτικό πρόγραμμα που εκπέμπουν οι απολυμένοι.

Ο κ. Τσίπρας θα επισκεφθεί και πάλι τη Θεσσαλονίκη το τριήμερο 13, 14, 15 Σεπτεμβρίου. Την Παρασκευή (13/9) θα μιλήσει σε ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ, το Σάββατο θα επισκεφθεί τη ΔΕΘ και θα συναντηθεί με εκπροσώπους τοπικών φορέων, ενώ την Κυριακή θα δώσει συνέντευξη Τύπου.

Την Κυριακή στην συμπρωτεύουσα για την 78η ΔΕΘ θα βρεθεί και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος θα μιλήσει προς τους εκπροσώπους των παραγωγικών τάξεων.

Από τη Δευτέρα μέχρι την Πέμπτη θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος. Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης, θα επισκεφθεί τη συμπρωτεύουσα την Τετάρτη και την Πέμπτη, ενώ την Παρασκευή και το Σάββατο θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη ο γενικός γραμματέας της Κ.Ε. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

Βίντεο star