Πρώτη ανάρτηση 21.04

Διέκοψε προσωρινά την ομιλία του ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στο συνέδριο της ΝΔ, λόγω αδιαθεσίας. Ο κ. Σαμαράς ακούσθηκε να λέει από το βήμα «ζητώ συγγνώμη αλλά πρέπει να διακόψω για λίγο» και σταμάτησε να μιλά.

1946652.jpg


Αμέσως προκλήθηκε αναστάτωση, με όσους συμμετείχαν στο προεδρείο να προσπαθούν να καταλάβουν τι συμβαίνει και να προστρέχουν σε βοήθεια, ενώ ήταν ολοφάνερο ότι ο πρωθυπουργός δεν αισθανόταν καλά. Για τον ίδιο λόγο οδηγήθηκε αμέσως σε παρακείμενη μία αίθουσα, όπου προσπάθησε να συνέλθει για να συνεχίσει την ομιλία του.

1946668.jpg


Για προληπτικούς λόγους κοντά στον κ. Σαμαρά βρέθηκαν γιατροί - στελέχη της ΝΔ, αλλά δεν προέκυψε κάτι ανησυχητικό. Πιθανότερος λόγος της αδιαθεσίας θεωρείται η εξάντληση λόγω του εξαιρετικά βεβαρημένου προγράμματος τις τελευταίες δύο εβδομάδες, από τότε που ξεκίνησε η κρίση της ΕΡΤ. Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, εκτός από την μεγάλη κόπωση ο πρωθυπουργός αντιμετώπιζε και στομαχικές ενοχλήσεις τις τελευταίες ημέρες.

1946669.jpg


Χαρακτηριστικό είναι ότι ο πρωθυπουργός προσήλθε στο στάδιο του Τάε Κβο Ντο κατευθείαν από τις Βρυξέλλες, όπου συμμετείχε σε διήμερης διάρκειας σύνοδο κορυφής, ενώ εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι ο πάντοτε προσεκτικός στην εμφάνισή του Α. Σαμαράς ανέβηκε στο βήμα χωρίς να φοράει σακάκι.

Πάντως, μετά από διακοπή για λίγο περισσότερο από δέκα λεπτά, ο κ. Σαμαράς συνέχισε την ομιλία του.


1946653.jpg


Ενδεικτικό της αδιαθεσίας του είναι όμως ότι ο πρωθυπουργός παρά την αποθέωση που γνώρισε ολοκληρώνοντας την ομιλία του από τους συνέδρους, απομακρύνθηκε πολύ γρήγορα από το βήμα. Αυτή τη στιγμή το τι συνέβη είναι το κύριο θέμα συζήτησης στα "πηγαδάκια".