Μια αποκάλυψη ΒΟΜΒΑ του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Οδ.Κωνσταντινόπουλου πως οι τρεις πολιτικοί αρχηγοί είχαν υπογράψει πριν το «ναυάγιο» ένα «non paper», έρχεται να ανάψει νέες φωτιές στο ήδη φλεγόμενο πολιτικό σκηνικό!

Σύμφωνα με τον κ.Κωνσταντινόπουλο, λίγες ώρες πριν τον χθεσινό χωρισμό, οι κύριοι Σαμαράς, Βενιζέλος και Κουβέλης υπέγραψαν σε μια κόλλα χαρτιού ένα κείμενο με τα βασικά σημεία της συμφωνίας τους.

Το γεγονός αυτό επιβεβαίωσαν στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Μάκης Βορίδης και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, όπως αναφέραμε και νωρίτερα στο star.gr

«Την τελευταία στιγμή προσήλθε με άλλες θέσεις ο κ.Κουβέλης» τόνισε ο κ.Κεδίκογλου, ρίχνοντας το μπαλάκι στον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ για την πολιτική "κρίση" που έχει ξεσπάσει.

«Υπήρχε συμφωνία για το πλαίσιο που θα μπορούσε να ακολουθηθεί, το μόνο που δεν είχε καθοριστεί ήταν ο ακριβής αριθμός των υπαλλήλων» πρόσθεσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, τονίζοντας την πρόθεση του πρωθυπουργού να αυξηθεί ο αριθμός των υπαλλήλων που θα έπιαναν δουλειά στη μεταβατική ΕΡΤ!

Ψέματα πως υπάρχει non paper

«Δεν υπάρχει τέτοιο χαρτί. Κρατούσαμε απλά σημειώσεις» διαμηνύει από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φ.Κουβέλης μέσω του μέλους της Εκτελεστικής Επιτροπής και υπεύθυνου Προγράμματος της ΔΗΜΑΡ Δ.Χατζησωκράτη, ο οποίος ήταν καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

Δείτε σχετικό ΒΙΝΤΕΟ