​«Μπλόκο» σε ομιλία του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου προσπάθησαν να βάλουν διαδηλωτές , όπου συγκεντρώθηκαν την Τρίτη 11 Ιουνίου έξω από το συνεδριακό κέντρο όπου γίνεται το TEDGlobal στο Εδιμβούργο!

Με πανό και φωτογραφίες που έγραφαν: «Παπανδρέου, ερχόμαστε. Είσαι διάδοχος της Θάτσερ, κάθαρμα» και "Γιώργος Παπανδρέου, πως να καταστρέψετε μια χώρα σε δυο χρόνια", αγανακτισμένοι διαδηλωτές προσπάθησαν να εμποδίσουν την ομιλία του κ.Παπανδρέου! Μάλιστα, λίγο καιρό πριν είχε διοργανωθεί και διαδικτυακή ψηφοφορία για να συγκεντρωθούν υπογραφές και να μη γίνει δεκτός στο συνέδριο ο πρώην πρωθυπουργός!

FOTO.jpgFOTO2.jpg

Τελικά, ο πρώην πρωθυπουργός μίλησε κανονικά στο συνέδριο, όπου παρέθεσε ομιλία για την αποτυχία των πολιτικών ηγετών που θέτει σε κίνδυνο τη δημοκρατία στην σύγχρονη κοινωνία.

Ο πρώην Έλληνας πρωθυπουργός μοιράστηκε τις προσωπικές του εμπειρίες από την ελληνική κρίση χρέους, ενώ τόνισε πως οι ευρωπαϊκές δημοκρατίες είναι παγιδευμένες από "συστήματα" πολύ μεγάλα για να αποτύχουν ή να ελεγχθούν, την ίδια ώρα που οι πολιτικοί χάνουν την εμπιστοσύνη των πολιτών τους.

Δείτε σχετικό ΒΙΝ��ΕΟ