Αντρίκος Παπανδρέου. Αντρίκος Παπανδρέου,. Αντρικος Παπανδρέου. Σύνολο… 1.500 ευρώ!

Για συκοφαντική δυσφήμηση εναντίον του Αντρίκου Παπανδρέου καταδίκασε το δικαστήριο τον Πάνο Καμμένο, το οποίο επέβαλε πρόστιμο 30.000 ευρώ στον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων και παράλληλα του απαγόρευσε να αναφέρεται στο όνομα του αδερφού του πρώην πρωθυπουργού. Εκτός.... κι αν θέλει να χαλάσει λεφτά καθώς κάθε φορά που θα λέει το όνομα «Αντρίκος Παπανδρέου» θα πληρώνει πρόστιμο 500 ευρώ!

Η κόντρα Καμμένου-Παπανδρέου είχε φθάσει στα δικαστήρια μετά από αγωγή του τελευταίου με αφορμή καταγγελίες του προέδρου των ΑΝΕΛ για εμπλοκή του κ. Παπανδρέου σε αγοραπωλησίες ασφαλίστρων κινδύνου (CDS).

«Δεν υπήρξε διάθεση, πρόθεση καταφρονήσεως, περιφρονήσεων του προσώπου του Αντρίκου Παπανδρέου» δήλωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων στο δικαστήριο, υποστηρίζοντας ότι όσα του έχουν χρεωθεί δεν έχουν ειπωθεί από τον ίδιο αλλά είναι «προϊόν διαδικτύου».

Ο κ. Παπανδρέου , από την πλευρά του, υποστήριξε ότι ο κ. Καμμένος τον έχει παρουσιάσει «ως οικονομικό εγκληματία, ως άτομο το οποίο συμμετέχω σε μια οικογένεια κόζα νόστρα», ενώ υπογράμμισε ότι τον έχει αποκαλέσει «λαμόγιο», κάτι που αρνήθηκε ο κ. Καμμένος.​​​