Πρώτη δημοσίευση:15:20

Απίστευτο κι όμως αληθινό. Μόνο αυτό δεν είχαμε ακούσει μέσα στη Βουλή…

Μετά τον έλεγχο για τα όπλα στη Βουλή, ο Χρήστος Παππάς ζήτησε να γίνεται έλεγχος και για ναρκωτικά ισχυριζόμενος ότι έχει πληροφορίες πως γίνεται εντός του Κοινοβουλίου διακίνηση και χρήση ναρκωτικών ουσιών!

Το αίτημα του βουλευτή της Χρυσής Αυγής διατυπώθηκε κατά τη διάρκεια της διάσκεψης των Προέδρων και ��ροκάλεσε πολλές αντιδράσεις, με τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Λεωνίδα Γρηγοράκο και της ΔΗΜΑΡ Βασίλη Οικονόμου να χαρακτηρίζουν «αδιανόητα και απαράδεκτα» τα όσα ισχυρίστηκε ο κ. Παππάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες το�� STAR, οι διάλογοι μεταξύ των κυρίων Παππά, Οικονόμου και Γρηγοράκου έχουν ως εξής:

Χρήστος Παππάς: “Πρότεινε να μπει έλεγχος για αλκοτέστ αλλά και ναρκωτικά υποστηρίζοντας ότι έχει καταγγελίες σύμφωνα με τις οποίες γίνεται " γίνεται διακίνηση και χρήση ναρκωτικών στη Βουλή. Να φέρουμε σκυλιά".

Έντονη ήταν η αντίδραση του προεδρεύοντος Γιάννη Τραγάκη, καθώς ο πρόεδρος της Βουλής Β.Μεϊμαράκης λείπει στις ΗΠΑ.

Γ. Τραγάκης: Να μας πείτε συγκεκριμένες καταγγελίες εδώ και τώρα.

Χρ. Παππάς: Κατ’ ιδίαν

Γ. Τραγάκης: Δεν υπάρχει κατ’ ιδίαν στη Διάσκεψη των Προέδρων…

Χρ. Πα��πάς: Σύντομα θα σας τις φέρω

Βασίλης Οικονόμου: Αυτά που λέτε ευτελίζουν το Κοινοβούλιο. Αν έχετε κάποια συγκεκριμένη καταγγελία να την πείτε. Η Χρυσή Αυγή εδώ και καιρό υπηρετεί σχέδιο ευτελισμού του Κοινοβουλίου. Δε θα γυρίσουμε σε συνθήκες Χομεϊνί…!

Λεωνίδας Γρηγοράκος: Δεν επιτρέπεται να λέγονται τέτοια πράγματα εδώ μέσα για διακίνηση και χρήση ναρκωτικών. Ντροπή σου. Σταμάτα αυτή την τακτική. Λες ότι σου κατεβεί στο κεφάλι για να προκαλείς θέμα εκεί που δεν υπάρχει για να παίζετε στα ΜΜΕ. Εσύ που κατούρησες έξω από το MEGA έρχεσαι και μας λες να ελέγχουμε τους βουλευτές για ναρκωτικά και αλκοόλ;