​Το σπασμένο τηλέφωνο σχετικά με το ποιος εκστόμισε πρώτος το περίφημο “χάιλ Χίτλερ” στη σημερινή θυελλώδη συνεδρίαση της Βουλής συνεχίζεται!!! Ο Σταύρος Κοντονής του ΣΥΡΙΖΑ και ο Χρήστος Παππάς της Χρυσής Αυγής μίλησαν στο κεντρικό δελτίο του Alpha, παρουσιάζοντας δύο διαφορετικές εκδοχές για τη φράση που έχει προκαλέσει τριγμούς στο πολιτικό σκηνικό!

kodonis-pappas.jpg

Ερωτηθείς για το τι ακριβώς συνέβη στη Βουλή σήμερα και ποιος είπε πρώτος το περίφημο “χάιλ Χίτλερ”, ο κ. Κοντονής υποστήριξε ότι η φράση αυτή ακούστηκε πρώτα από την πτέρυγα της Χρυσής Αυγής και μετέπειτα την επανέλαβαν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, αγανακτισμένοι και διαμαρτυρόμενοι για αυτό που είχε ακουστεί, και το είπαν “καταγγελτικά και απαξιωτικά”, όπως τόνισε.

Ακριβώς το αντίθετο υποστήριξε από την πλευρά του ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς, που επενέβη αργότερα για να παρουσιάσει την εκδοχή της παράταξής του. Σύμφωνα με τον κ. Παππά, το “χάιλ Χίτλερ” ειπώθηκε ειρωνικά μόνο από βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, για να εκνευρίσουν τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής την ώρα που αποχωρούσαν.

Δεν ακούστηκε κανένα 'χάιλ Χίτλερ' από κανέναν βουλευτή της Χρυσής Αυγής”, ξεκαθάρισε ο κ. Παππάς.

Δείτε σχετικό ΒΙΝΤΕΟ