Σε καυγά με επίκεντρο την Παιδεία μεταξύ του Γιώργου Νταβρή και της Μαρίας Ρεπούση εξελίχθηκε η συζήτηση στο «Πρωινό Mega».

Ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων με αφορμή τη συζήτηση για τους επίορκους εκπαιδευτικούς, επιτέθηκε στην κα Ρεπούση: «Ο πιο τεμπέλης και άχρηστος εκπαιδευτικός δεν έχει κάνει τη ζημιά που έχει κάνει η κυρία Ρεπούση στην ελληνική Παιδεία».

Η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ αντέδρασε χαρακτηρίζοντας τον κ. Νταβρή «γραφικό», με τον βουλευτή των ΑΝΕΛ να απαντά με το ίδιο νόμισμα και να τονίζει «πρώτη έπρεπε να φύγετε εσείς και όχι ο οποιοσδήποτε εκπαιδευτικός».

Στο σημείο εκείνο παρενέβη ο Γεράσιμος Γιακουμάτος για να… επαναφέρει στην τάξη τον κ. Νταβρή, λέγοντας «έλα τώρα, που έγινες εσύ ο κριτής των πάντων». Ο κ. Νταβρής απάντησε στον βουλευτή της ΝΔ πως «τώρα δε μιλάτε για τη Ρεπούση», ενώ η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ κάλεσε τον κ. Νταβρή να προσέχει πως της μιλάει.

Μάλιστα, η κα Ρεπούση σε κάποια στιγμή που την ακούμπησε μιλώντας ο βουλευτής των ΑΝΕΛ τον… επίπληξε: «Μην με ακουμπάτε»! Παράλληλα, τον χαρακτήρισε εκ νέου «γραφικό».

«Γραφικά και προδοτικά είναι αυτά που λέτε και γράφετε εσείς» απάντησε ο ίδιος, με τους δημοσιογράφους να προσπαθούν να επαναφέρουν την τάξη και την ηρεμία στο πλατό…