Δεν χρειάστηκε να περάσει και πολύ ώρα!

Ήταν λίγο πριν τις 11 όταν ο Ευάγγελος Βενιζέλος άνοιγε την πόρτα της Προανακριτικής Επιτροπής. Όχι για να μπει, το είχε κάνει αυτό νωρίτερα. Για να βγει, αφού εντός… «πλακώνονταν» ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Ηλίας Κασιδιάρης!

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής είχε ήδη αρχίσει να κάνει ερωτήσεις στον κ. Βενιζέλο όταν ο Άδωνις Γεωργιάδης του έκανε παρατήρηση και σχολίασε τις ερωτήσεις του. Ακολούθησε -φυσικά- φραστικό επεισόδιο με τον έναν να προσπαθεί να επιβληθεί με τη φωνή του στον άλλο.

Το προεδρείο διέκοψε τη συνεδρίαση για λίγα λεπτά για να αποκλιμακωθεί η ένταση και ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ βρήκε την… ευκαιρία να βγει εκτός αίθουσας όπου έκπληκτοι οι δημοσιογράφοι τον ρώτησαν τι έχει γίνει! «Υπάρχει ένταση λόγω αυξημένης τεστοστερόνης» απάντησε ο ίδιος, για να συμπληρώσει: «Η ιατρική δεν έχει απαντήσει αν η ενδοκρινολογία προηγείται της ψυχιατρικής ή το αντίθετο».

Αυτά; Όχι, βέβαια, διότι δεν είχε πάρει θέση για το θέμα η Ζωή Κωνσταντοπούλου! Βλέποντας τον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ να βγαίνει εκτός της αιθούσης, αποφάσισε να του την «πει»: «Κοιτάξτε προνομιακή μεταχείριση μάρτυρα…» σχολίασε απευθυνόμενη στους δημοσιογραφους. «Μπαίνει και βγαίνει όποτε θέλει»…

Μετά από λίγη ώρα η συνεδρίαση ξεκίνησε και πάλι χωρίς όμως τον Ηλία Κασιδιάρη που αποχώρησε οργισμένος αφού ο Πρόεδρος της Επιτροπής Χρήστος Μαρκογιαννάκης του αφάιρεσε το δικαίωμα παρουσίας…!

Πριν αποχωρήσει, ο κ. Κασιδιάρης έξαλλος επιτέθηκε στον κ. Βενιζέλο λέγοντάς του «είσαι γελοίος και χοντρός». Ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ απάντησε στον κ. Κασιδιάρη λέγοντας «είσαι φάσιστας», με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής εκτός εαυτού να σπάει ένα ποτήρι και να αποχωρεί!