Για πρώτη φορά γίνεται δημοσκόπησ�� που αφορά την δημοτικότητα των υπουργών, ενόψει του ανασχηματισμού. Στη δημοσκόπηση λοιπόν που έγινε από την εταιρεία Marc για τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, τα συμπεράσματα έχουν ως εξής:

Η Όλγα Κεφαλογιάννη η πιο δημοφιλής υπουργός!

Η πρώτη τριάδα υπουργών που συγκεντρώνει τις περισσότερες θετικές γνώμες είναι: η Όλγα Κεφαλογιάννη, η υπουργός Τουρισμού με ποσοστό 52,1%.

Στη συνέχεια ακολουθεί ο υπουργός Δικαιοσύνης Αντώνης Ρουπακιώτης με 42,7%.

Και τρίτος είναι ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης με ποσοστό 41,3%.

Οριακό προβάδισμα ΣΥΡΙΖΑ – Σταθερά στην Τρίτη θέση η Χρυσή Αυγή

Ο ΣΥΡΙΖΑ με βάση τη δημοσκόπηση, παίρνει οριακό προβάδισμα έναντι της Νέας Δημοκρατίας. Η αξιωματική αντιπολίτευση προηγείται με ποσοστό 28,3%, ακολουθεί η ΝΔ με 28%, η Χρυσή Αυγή με 12,3%, το ΠΑΣΟΚ και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με ποσοστό 6,6% για το κάθε κόμμα, το ΚΚΕ με 5,5% και τέλος η ΔΗΜΑΡ με 5,4%.

Όσον αφορά στην παράσταση νίκης, η Νέα Δημοκρατία προηγείται με ποσοστό 48,3% έναντι 38% που συγκεντρώνει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Φώτης Κουβέλης είναι ο πιο δημοφιλής πολιτικός αρχηγός

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, o Φώτης Κουβέλης συγκέντρωσε το 46,7% στις θετικές γνώμες του κόσμου, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς το 45,1%, ο Αλέξης Τσίπρας το 35,5%, ο Πάνος Καμμένος το 28,9%, η Αλέκα Παπαρήγα το 28,7%, ο Ευάγγελος Βενιζέλος το 22% και ο Νίκος Μιχαλολιάκος το 14,9%!

Στην ερώτηση «Αν ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν στην κυβέρνηση τα πράγματα πώς θα ήταν;», το 20,4% εκτιμά «καλύτερα», το 42,6% πιστεύει «χειρότερα» και το 30,3% απαντά «τα ίδια»

ΔΕΙΤΕ όλη τη δημοσκόπηση στο βίντεο….