Τα νερά τάραξε στη χθεσινή συνεδρίαση της Προανακριτικής Επιτροπής ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο βουλευτής της ΝΔ, μετά το πέρας της εξέτασης της διευθύντριας του γραφείου του Γιώργου Παπακωνσταντίνου Χρύσας Χατζή λίγο πριν τις 4 (!) τα ξημερώματα, δήλωσε πως ο πρώην υπουργός παραμυθιάζει τους πάντες και έχει ακόμη το CD στην κατοχή του!

Ο κ. Γεωργιάδης προς το τέλος της εξέτασης της κας Χατζή, την ρώτησε αν στις τελευταίες του ώρες στο υπουργείο (μετά τον ανασχηματισμό, δηλαδή) ο κ. Παπακωνσταντίνου έδειχνε αγχωμένος ή αναζητούσε κάτι. Η διευθύντρια του γραφείου του πρώην υπουργού απάντησε αρνητικά και αυτό προκάλεσε την αντίδραση του βουλευτή της ΝΔ: «Δηλαδή είχε χάσει κάτι τόσο σημαντικό και δεν τον απασχολούσε καθόλου, δεν είχε αγωνία. Εγώ πιστεύω ότι πιθανότατα το CD δεν έχει χαθεί και το έχει ακόμη ο κ. Παπακωνσταντίνου»!

Σε γενικές γραμμές, πάντως, η κα Χατζή κάθε άλλο παρά φώτισε τις «σκοτεινές» διαδρομές της λίστας Λαγκάρντ. Η ίδια, κατέθεσε ότι αρχές Οκτωβρίου παρέλαβε στο υπουργείο Οικονομικών κλειστό φάκελο, τον οποίο στη συνέχεια και παρέδωσε στον πολιτικό της προϊστάμενο Γιώργο Παπακωνσταντίνου, ωστόσο αδυνατούσε να θυμηθεί ημερομηνίες και περιστατικά.

Όπως είπε παρέλαβε άτυπα τον φάκελο και όχι με πρωτόκολλο παραλαβής, ενώ τόνισε ότι υπέγραψε σε ένα… λευκό χαρτί για την παραλαβή του! Παράλληλα, πρόσθεσε ότι δεν γνωρίζει ούτε που φυλάχθηκε ούτε από ποιόν ο φάκελος στη συνέχεια…