Τον πιο απρόσμενο σύμμαχο βρήκε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου, μετά τις απειλές που διατύπωσε ότι απειλείται με ξυλοδαρμό από συναδέλφους της!
Και ο σύμμαχος αυτός δεν είναι άλλος από τον «ιδεολογικό εχθρό» Άδωνη Γεωργιάδη (ναι, τον Άδωνη!) ο οποίος δήλωσε, από το βήμα της Βουλής μάλιστα, ότι θα προστατεύσει τη Ζωή από όποιον συνάδελφό του την έχει απειλήσει με ξύλο!

«Αν η Κωνσταντοπούλου νοιώθει ότι απειλείται θα την προστατεύσω ακόμη και με το κορμί μου» δήλωσε, αν και κανείς δεν ξέρει αν πρόκειται για υπόσχεση ή μια διαφορετικού τύπου... «απειλή» στην πραγματικότητα.
Πάντως ο Γεωργιάδης διέψευσε ότι υπήρξαν απειλές από συναδέλφους του βουλευτές της ΝΔ εναντίον της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ και σαν απόδειξη επικαλέστηκε τα πρακτικά της επίμαχης συνεδρίασης.

Για να χαριτολογήσουμε πάντως, τα μεγάλα ερωτήματα είναι δύο: Οι απειλές εις βάρος της Ζωής είχαν κομματικά κίν��τρα ή είχαν να κάνουν με αγανακτισμένους από τις… μακροσκελείς τοποθετήσεις της (όπως π.χ. με τους ατυχείς συναδέλφους της στην προανακριτική που έμειναν χθες στη Βουλή μέχρι τη 1.30 τα ξημερώματα… ); Και η σύζυγός του βουλευτή της ΝΔ Ευγενία Μανωλίδου, τι λέει για την πρόθεση του Άδωνη να προστατεύσει νεαρή συνάδελφό του με το κορμί του; Ευγενία πάρ�� θέση…


​​​