Στην απίστευτη δήλωση ότι στο σπίτι του έχει (έτσι για ώρα ανάγκης…) αντιασφυξιογόνες μάσκες και ρόπαλα προχώρησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Καραγιαννίδης!

«Έχω δύο αντιασφυξιογόνες μάσκες, δυο ρόπαλα στα οποία είναι πάνω οι σημαίες του ΣΥΡΙΖΑ και τον τσελεμεντέ του αναρχικού. Μπορείτε να καλέσετε τον Δένδια να με συλλάβει. Τα ρόπαλα αυτά είναι σαν αυτά τα ωραία κονταράκια που έχει και το ΚΚΕ και χρησιμεύουν στις πορείες για να υπάρχει αλυσίδα προστασίας. Δεν ήξερα ότι κηρύχθηκαν παράνομα» δήλωσε χαρακτηριστικά ο ίδιος στο Βήμα FM! Ουσιαστικά οι δηλώσεις του, έρχονται να επιβεβαιώσουν τις δηλώσεις του εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνου Σκουρλέτη ότι τά ευρήματα της αστυνομίας στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, μεταξύ των οποίων αντιασφυξιογόνες μάσκες και ξύλινα κοντάρια, ήταν… αντικείμενα καθημερινής χρήσης!

«Πριν γίνω βουλευτής, ήμουν και πολίτης και εργαζόμενος στον ιδιωτικό τομέα. Όταν κάναμε διαδηλώσεις οργανωμένα, ο ίδιος ο κομματικός οργανισμός φέρνει τέτοια ση��αιάκια με ρόπαλα τα όποια χρησιμεύουν στην αλυσίδα που προστατεύει την πορεία. Είναι παράνομο» πρόσθεσε ο κ. Καραγιαννίδης, ο οποίος σχολίασε και την επιχείρηση της ΕΛΑΣ στη βίλα Αμαλία: «Είναι μια προσπάθεια της αστυνομίας να εκκενώσει χώρους που υπάρχουν σημεία αντίστασης και αντίδρασης στις μνημονιακές πολιτικές. Είναι χώρος αντίστασης και παρέμεινε για 22 χρόνια γιατί είναι ένας χώρος στον οποίο ελεύθερα μπορούσες να πας να παρακολουθήσεις οτιδήποτε. Το αν είναι κατάληψη δημόσιου χώρου ας αφήσουμε να το λύσει η Δικαιοσύνη όταν και αν θα γίνει η δίκη».