Μόνο γιορτινό και χριστουγεννιάτικο δεν είναι το κλίμα που επικρατεί στους Ανεξάρτητους Έλληνες. Λίγες ώρες μετά την καθαίρεση του γραμματέα της Κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος Κ.Μαρκόπουλου, ένα ακόμη στέλεχος των Ανεξάρτητων Ελλήνων ο Γιάννης Μανώλης εξαπέλυσε μια άνευ προηγουμένου επίθεση στον πρόεδρο του κόμματος , προκαλώντας την άμεση αντίδραση του προέδρου.

«Η αποστασία αρχίζει πάντα με τους επαγγελματίες τύπου Μανώλη. ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ....ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ» δήλωσε ο κ. Καμμένος μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter.

Νωρίτερα, ο κ. Μανώλης μιλώντας στον ΣΚΑΙ είχε καταγγείλει ότι το ανυπόγραφο non paper έγγραφο στα μέσα Μαΐου -που έκανε λόγο για ψήφο ανοχής των ΑΝΕΛ σε περίπτωση εθνικού κινδύνου- όντως δόθηκε στον Πρόε��ρο της Δημοκρατίας από τον Πάνο Καμμένο.

«Ο Καμμένος έδωσε το non paper για να μπει στη συγκυβέρνηση για να μπει υπουργός Άμυνας. Έκανε το πρώτο λάθος που το δώσε, και το δεύτερο που έβγαλε ψεύτη τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας» ανέφερε χαρακτηριστικά, κάνοντας λόγο για γκέλα.

Ο κ.Μανώλης αποκάλεσε μάλιστα, «λαγό» τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων λέγοντας ότι «συγκαλεί τα όργανα και φεύγει, πρώτη φορά είδα έναν πρόεδρο να γίνεται λαγός. Δε θέλει κόμμα, ούτε συνέδριο ούτε τίποτα. Δε λειτουργεί τίποτε στο κόμμα».

Ο κ. Μανώλης τόνισε επίσης ότι οι ΑΝΕΛ υποχώρησαν εκλογικά λόγω του non paper, ότι αντί «να φτιάξουμε το κόμμα έφυγε για 2 μήνες διακοπές», και ότι ο κ. Καμμένος επιθυμεί ένα μικρό κόμμα.

Για την π��όταση Καμμένου στον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, να παραιτηθούν οι βουλευτές των δύο κομμάτων ώστε να προκηρυχτούν πρόωρες εκλογές, δήλωσε ότι στελέχη του κόμματος είχαν εξηγήσει στον πρόεδρο των ΑΝΕΛ ότι αυτό δεν «στέκει» συνταγματικά.

«Δεν συζητάει με κανέναν και μιλάει συνεχώς για ΣΥΡΙΖΑ. Είναι σα να λέει στον κόσμο ‘πήγαινε με τον ΣΥΡΙΖΑ’, μας χωρίζει χάος με τον ΣΥΡΙΖΑ. Ξαφνικά τον ακούσαμε να μιλάει για δολάριο, (...) δεν είχαμε συζητήσει απολύτως τίποτε. Σήμερα λέει άλλα, το βράδυ άλλα, αύριο άλλα» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Μανώλης δήλωσε δε, ότι ενώ είχε κλείσει συμφωνία για διεύρυνση του κόμματος με τον ανεξάρτητο βουλευτή Νίκο Νικολόπουλο ο κ. Καμμένος τη χάλασε.

«Δεν πάω στη ΝΔ. Δεν έφυγα για να γυρίσω. Διαφωνώ με το Μνημόνιο» τόνισε λίγο αργότερα στην πρωινή εκπομπή του Ant1 απαντώντας στα σενάρια περί επιστροφής του στην Ιπποκράτους.

Δείτε περισσότερα στο βίντεο του Ant1